Ce televiziune transmite, în seara aceasta, meciul dintre Kosovo și România

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Naționala României de fotbal speră să încheie meciul din seara aceasta cu Kosovo, din preliminariile pentru Euro 2024, tot cu o victorie, așa cum a făcut-o cu Andorra și Belarus. Tricolorii vor juca astăzi, vineri, 16 iunie, începând cu ora 21:45, iar meciul va fi transmis de Antena 1.

Echipa probabilă a României: Târnovanu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Camora – M. Marin – Denis Man, Darius Olaru, Nicolae Stanciu, Florinel Coman, Denis Alibec.

Rezerve: Aioani, H. Moldovan, Cr. Manea, Nedelcearu, Sorescu, T. Băluță, Cicâldău, I. Hagi, Moruțan, V. Mihăilă, L. Munteanu, G. Pușcaș.

„Am venit cu încredere, cu entuziasm, cu energie bună. Știm că vom avea un test important împotriva unei contracandidate la calificare. Nu sunt de acord că un anumit rezultat poate scoate pe cineva din luptă. Suntem la început. În ciuda începutului bun de campanie nu avem nicio garanție a unui rezultat pozitiv. Pentru asta trebuie să muncim și să știm să suferim.

Vom avea în față un adversar nu doar valoros, ci și foarte bine motivat. Un adversar care are multă calitate individuală, care sunt în campionatele de top ale Europei și care au constanță.

Gândul meu este doar la fotbal. M-am bucurat că am avut jucătorii mai mult decât în mod obișnuit. Am avut și un dezavantaj. Unii dintre fotbaliștii noștri au terminat campionatul de mai bine de o lună.

Adversarii au terminat mai târziu, în Primera, Serie A. Trebuie să găsim o rezolvare și pentru această problemă, să depășim acest obstacol. Spun cu toată puterea că am încredere mare în potențialul nostru. Trebuie să trecem peste orice obstacol, peste gazon, peste orice”, a declarat selecționerul Edi Iordănescu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.