Ce spune ministrul de Interne despre românii care nu respectă restricțiile

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a ținut să le amintească românilor care se adună în grupuri mari că pericolul coronavirusului nu a trecut.

Vela s-a adresat, pe Facebook, miilor de români care, profitând de relaxarea restricțiilor de circulație, au ales să se adune în grupuri mari în această perioadă.

”Stimate doamne, stimaţi domni, virusul încă nu a fost învins!”, a scris Vela pe rețeaua de socializare.

”Nu aruncaţi pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi, din cauza greşelilor din următoarele zile”, a mai scris Vela pe Facebook.

Ministrul de Interne le-a oferit și un sfat românilor în această perioadă de relaxare: ”Folosiţi-vă energia doar pentru a face lucruri frumoase şi a vă proteja sănătatea dumneavoastră, dar şi pe a celor din jur”.

Mesajul lui Marcel Vela vine la scurt timp după un protest împotriva măsurilor luate de Guvern în timpul pandemiei de coronavirus la care au participat peste o sută de oameni.

Mai mult, seara, în Parcul Herăstrău din București, alte zeci de persoane au fost filmate în timp ce nu respectau regulile de distanțare socială, la o petrecere în aer liber.