Ce spune Ciolacu despre Dragnea: ”Nu mai poate să fie membru de partid”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că Liviu Dragnea nu mai poate să fie membru al partidului pe care l-a condus până a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupție.

”Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid. Nici domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că în acest moment domnul Dragnea este în închisoare”, a declarat Ciolacu la Prima TV.

Șeful PSD a mai declarat că nu are dușmani și că nu crede în excese. Chiar și așa, Ciolacu nu s-a abținut să nu o înțepe pe Viorica Dăncilă, după ce prima femeie premier din istoria României l-a criticat în cartea sa de debut.

”Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a mai declarat Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

Șeful PSD a încercat să minimalizeze și momentul halucinant petrecut la o conferință de presă, în urmă cu câteva zile, când i-au ieșit numeroase banconte din buzunar.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate și pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a dat din colț în colț Marcel Ciolacu.