Ce salarii se câștigă la Lidl. Se fac angajări pe mai multe posturi

FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons
FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons

Lidl caută mai mulți angajați pentru magazine din București și din țară. De asemenea, se caută și contabili sau specialiști în infrastructura IT.

De la începutul lunii martie, cel mai mic venit brut oferit are o medie lunară de 3.500 de lei, adică 2.180 de lei net.

În această sumă sunt incluse salariul și tichete de masă, bonusuri anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă și alte sporuri în funcție de specificul activității. Retailer-ul susține că toți angajații vor avea în anul 2019 o creștere a venitului.

Lidl are o politiciă de salarizare în trepte, salariul crescând anual, în primii ani de activitare în companie.

Dacă până în anul fiscal 2018, măririle salariale bazate pe vechime aveau loc garantat în primii 3 ani de la angajare, Lidl introduce o nouă grilă pentru toţi lucrătorii din magazine şi depozite. Astfel, începând cu 2019, creşterile salariale ale acestor categorii sunt garantate în primii 4 ani de la angajare.

Retailer-ul a introdus pentru prima oară în 2019 şi un bonus aniversar, care va fi acordat lucrătorilor din magazine şi comisionarilor şi stivuitoriştilor din depozite, cei care reprezintă coloana vertebrală a activităţii companiei. Acesta se adaugă bonusurilor anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi tichetelor de masă, acordate tuturor angajaţilor companiei.

Lidl mai oferă tuturor angajaţilor din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât şi de Paşte. Totodată, angajaţii sunt remuneraţi pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program. În plus, începând cu acest an, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale şi dublează sporul pentru orele lucrate în week-end.

Veniturilor în bani şi tichete valorice li se adaugă şi o serie de beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, asigurare de viaţă, numărul de zile de concediu care creşte progresiv în primii ani de activitate şi oportunităţi de dezvoltare profesională.

Întreaga listă de job-uri la Lidl o puteți consulta – aici.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.