Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

Garderoba unui bărbat este oglinda personalității sale. Orice bărbat ar trebui să aibă în garderoba sa câteva articole vestimentare dar și câteva accesorii de calitate care să ajute la definirea stilului vestimentar.

În timp ce hainele sunt versatile, accesoriile potrivite pot schimba aspectul întregii ținute.  În ziua de astăzi bărbații tind să aibă grijă din ce în ce mai mult de felul în care arată deoarece acest lucru spune multe despre personalitate.

Din fericire, bărbații au nevoie doar de câteva accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba și care se potrivesc la tinute diferite, însă trebuie avut grijă ca acestea să fie de cea mai buna calitate pentru că reprezintă o investiție în propria imagine.

Un tricou polo

Pentru tinutele casual sau smart casual este întotdeauna nevoie de un tricou polo care poate fi utilizat la nevoie. Prezența unui tricou polo în garderoba unui bărbat face diferența și arată maturitate.

Ceas

Poate cel mai frecvent întâlnit accesoriu în garderoba unui bărbat este ceasul. Un ceas reprezintă o forma de exprimare și spune multe despre stilul de viață al celui care îl poartă. Reprezintă echilibrul perfect între practicalitate și modă și totodată ceasul este versatil pentru că se potrivește oricărei ținute, reprezentând o investiție pe termen lung.

Cravată și papion

Trecem la o altă categorie ceva mai sofisticată dar care trebuie să aibă un capitol aparte în garderoba unui bărbat. Este vorba despre aspectul clasic cu care reprezintă una dintre marile tendințe ale momentului. Costumul trebuie accesorizat și în timp ce mulți bărbați poartă costume fără cravată sau papion acest lucru e un adevărat sacrilegiu de modă deoarece sunt accesorii ce reprezintă cea mai simplă modalitate de a completa o ținută fără a exagerat.

Cravata și papionul oferă un look sofisticat în timp ce batista la rever poate adăuga un plus de eleganță.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt foarte importanți în garderoba unui bărbat. Aceștia pot fi atât practici cât și atemporali. O pereche de ochelari de soare de calitate reprezintă un accesoriu în care merită orice investiție deoarece definește stilul și e o adevărată piesă de statement.  În plus, estetica lor elegantă îți oferă un aspect sofisticat și misterios dar și profesional în același timp în care maschează un weekend de petrecere.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.