Ce nu știai despre machiajul de seară

pensule machiaj

Gene negre, gura colorata si tenul impecabil: seara machiajul este voluptuos de intens. Dar este adesea dificil sa gasesti mixul potrivit. Cum sa faci combinatiile potrivite de machiaj fara sa le exagerezi? Sfaturile profesionale iti vor permite sa stralucesti seara cu un machiaj intens, de lunga durata si plin de farmec.

Exista o multitudine de marci de produse make up și dermatocosmetice. Este mai bine sa alegi produse din aceeasi gama pentru ca acestea sunt, in general, concepute pentru a raspunde bine impreuna. Ai nevoie de cosmetice pentru a alege in functie de:

• varsta

• morfologia fetei

• tonul pielii si armonia naturala

• stilul, hainele purtate

• obiceiuri si gusturi de machiaj

• anotimp si moda

• nevoi: machiaj pentru zi, seara, iesire in

petrecere, eveniment special, sedinta foto etc.

• efectul dorit

Care crezi ca este caracteristica unui machiaj de seara?

Este un machiaj asertiv si mai sustinut decat ceea ce esti obisnuita sa porti in timpul zilei. Este un machiaj in care te simti in largul tau si deosebit de sexy si feminina.

Pentru o seara, poti incarca atat machiajul ochilor, cat si machiajul buzelor?

Desigur! Totul este o chestiune de dozare. Daca doresti sa subliniezi atat ochii, cat si gura, trebuie, de exemplu, sa lucrezi tenul foarte usor.

Sfatul pentru un machiaj ultra-sofisticat de seara este sa optezi pentru o crema colorata sau o crema BB pe care o lucrezi cu degetul, pentru un aspect si mai natural. Se fixeaza cu o pulbere pudra transparenta, pentru un efect anti-stralucire si pori inchisi.

Poate fi suficient un machiaj frumos pentru a da un aer de seara?

Chiar si pentru o seara cu prietenii sau o cina individuala la restaurant, ai nevoie de o anumita armonie intre tinuta si machiaj. Daca doresti sa pui un accent deosebit pe acesta din urma, sfatul este sa ramai foarte sobra in ceea ce priveste tinuta si coafura.

Cum sa faci un machiaj expres de seara?

Pentru un machiaj expres de seara, poti face acest lucru folosind un ruj de culoare rosu inchis. Este ideal pentru a trece de la machiajul de zi la machiajul de seara in doar 5 minute. Sfatul pentru femei este sa poarte mereu cu ele un ruj rosu dragut, in cazul unei iesiri imprevizibile in oras seara.

Cum sa-ti faci machiajul sa dureze pana la sfarsitul noptii?

Ar trebui preferate materialele impermeabile, in special pentru rimel care deseori tinde sa curga la mijlocul serii. Pe ochi, evita materialele excesiv de grase si lucioase si este de preferat sa alegi texturile sub forma de pulbere. In cele din urma, ia cu tine o mica pudra compacta, pentru a face cateva retusuri in timpul serii si pentru a matifica zona „T” a fetei (frunte, nas si barbie).