Ce băuturi poți să oferi în dar de Crăciun? Idei de cadouri pentru prieteni

Prietenii merita tot ce e mai bun, iar un cadou pe care il pot savura este mai mult decat binevenit, fie ca vorbim despre bauturi, despre delicatese sau despre o combinatie intre cele doua. Daca esti in pana de idei privind cadourile si vrei sa le faci o surpriza apropiatilor pe ultima suta de metri, FineStore.ro este locul in care trebuie sa incepi cautarile!

Chiar daca anul acesta poate nu vom petrece la fel ca in alti ani, alaturi de toti prietenii, din cauza pandemiei, nu inseamna ca nu le putem oferi cadouri de care sa se bucure si care sa le arate ca ne-am gandit la ei. Cum fiecare are o personalitate unica si gusturi proprii, cadourile personalizate sunt o misiune destul de dificila. Dupa tot timpul petrecut impreuna stii, insa, sigur, cine ce bautura prefera, cui ii plac bauturile dulci, cine opteaza mereu pentru licorile tari, daca unii beau doar vin sau altora le plac cocktail-urile. Cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice are cate ceva pentru toate gusturile in oferta sa de peste 4.500 de produse.

Poti alege cadoul perfect dintre branduri renumite printre care Vertigo, Dictador, San Martino, Mozart si multe altele. Daca nu v-ati facut inca aprovizionarea cu bauturi pentru sarbatori si cu cadouri pentru prieteni, inca mai aveti timp sa le comandati astfel incat sa ajunga la voi in timp util. Produsele comandate online sunt livrate in una-doua zile lucratoare, iar pentru comenzile ce depasesc 199 de lei, transportul este gratuit.

Alegeti cadoul potrivit in functie de personalitatea fiecaruia

Atunci cand alegeti un cadou – si cu atat mai mult o bautura – trebuie sa tineti cont de gusturile si preferintele celui caruia urmeaza sa il oferiti. Pentru o doamna sau o domnisoara care apreciaza lucrurile fine, o sticla de sampanie Moet Imperial poate fi un cadou foarte inspirat. Notele imbietoare de flori albe, accentele fructate, aromele citrice si cele de mere verzi fac din aceasta sampanie un adevarat rasfat in orice moment ar fi savurata.

Un barbat care apreciaza lucrurile simple, clasice, dar de calitate, se va bucura cu siguranta de un vin bun. Un pachet cu doua sticle de vin Negru de Ceptura, cu accesorii precum tirbuson, aerator si picurator pentru sticla de vin reprezinta un cadou care va bucura un cunoscator si un iubitor de vinuri.

Pentru un barbat matur, care apreciaza bauturile vechi, aromate, de calitate, puteti alege o sticla de rom Dictador. Buchetul seducator, cu accente florale, citrice, lemnoase si condimentate se dezvaluie atunci cand acesta este savurat ca atare, in tihna.

Pe cei carora le plac cocktail-urile ii puteti surprinde cu un pachet care contine Aperol, Prosecco si accesorii de bar, astfel incat sa isi poata prepara bauturile preferate acasa, fara sa fie nevoie sa iasa in oras. Spor la cumparaturi!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.