Ce a pățit un tânăr care a refuzat să stingă țigara în benzinărie | VIDEO

țigară benzinărie
Foto: Captură YouTube

Un tânăr din Sofia, Bulgaria, care a intrat într-o benzinărie din capitala statului vecin ca să își alimenteze mașina, a continuat să fumeze o țigară și când s-a dat jos din vehicul.

Un filmuleț suprins de o cameră de supraveghere îl arată pe tânăr discutând la un moment dat cu unul dintre angajații benzinăriei, care cel mai probabil i-a atras atenția că nu are voie să fumeze în acel loc.

Bărbatul a refuzat însă să stingă țigara. În acel moment angajatul a venit calm la pompă, ia luat un stingător și l-a umplut pe tânăr în pulbere de extinctor.

Deoarece ușa mașinii era deschisă, interiorul vehiculului s-a umplut și el de pudră, iar ceilalți pasageri din mașină au ieșit repede afară ca să se scuture de pulbere.

Amuzantul filmuleț s-a viralizat pe internet și pe rețelele de socializare, fiind preluat de publicații din întreaga lume.

De ce fumatul în benzinării nu este o idee bună

Fumatul în stațiile de alimentare cu combustibil este într-adevăr periculos. Anul trecut, un bărbat din California, SUA, a aflat pe propria piele că nu e bine să fumeze într-o benzinărie.

În timp ce alimenta și fuma din țigară, el a fost cuprins de flăcări și a suferit arsuri grave. Un trecător l-a ajutat să își dea jos hainele care ardeau.

În 2013, un incident similar s-a petrecut în Georgia, SUA. De această dată vinovată nu a fost o țigară, ci o brichetă pe care un bărbat în vârstă de 37 de ani a aprins-o în apropiere de rezervorul mașinii în timp ce alimenta.

Soția sa în vârstă de 30 de ani a fost cuprinsă de flăcări și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe picioare, brațe, pe spate și pe cap.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.