Căutați un magazin de sport de unde să cumpărați echipament sportiv complet? Faceți cunoștință cu Sportano.ro!

Young pretty boxer woman standing on ring. Full body portrait of boxer woman wearing black sports bra, grey trousers, trainers standing in ring and leaning on ropes. Boxing, sport concept.

Sportano.ro este un magazin de sport specializat, care se concentrează pe toate sporturile. Puteți obține echipamentul și îmbrăcămintea sportivă ideale atât pentru adulți, cât și pentru copii. Din pasiune pentru sport și pentru prieteniile neprețuite care decurg din acesta, colecția cuprinde toate articolele și accesoriile dedicate unui echipament sportiv complet, indiferent de sportul practicat.

Sportano.ro – echipament sportiv complet pentru a ieși din rutina zilnică 

Ieșiți din rutina zilnică aglomerată și faceți-vă timp pentru antrenamentul sportiv. Oricare ar fi sportul preferat, într-un magazin de sport precum Sportano, veți găsi cu ușurință tot ce aveți nevoie. Toate articolele sunt atent clasificate, pentru a găsi exact ceea ce căutați. Transportul în 24 de ore, gratuit atunci când valoarea coșului depășește 150 de lei, precum și numeroasele oferte, vor permite achiziționea echipamentului sportiv complet. 

Echipamentul sportiv potrivit poate fi doar motivația de care aveți nevoie pentru a vă mișca. În plus, îi veți putea atrage și pe copii în activitățile sportive. Sportano vă aprovizionează cu echipament sportiv complet, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la accesorii pentru practicarea sporturilor în siguranță. 

Achiziționați piese vestimentare ideale pentru sala de sport, fotbal sau sporturi cu rachetă. Cumpărați cele mai bune mărci pentru încălțăminte, astfel încât fiecare exercițiu practicat să fie confortabil. Rucsacurile sunt de nelipsit pentru a transporta mai ușor fiecare articol sportiv către sala de sport sau terenul de fotbal. Șapca vă va proteja capul, indiferent de sportul practicat. Iar în funcție de sportul preferat, magazinul online pune la dispoziție mai multe oferte la echipamente portabile de fitness, greutăți, box, judo, sporturi de echipă sau sporuri de iarnă.  

Echipamentul sportiv este perfect pentru diferite tipuri de ocazii și sporturi. Odată ce ați găsit articolele ideale de echipament, nu uitați să achiziționați și articole complementare, precum greutăți, coardă de sărit, mingi de fotbal, mănuși de box, rachete, mingi, pentru a profita la maximum de articole sportive de calitate.

Articole vestimentare pentru adulți și copii pentru o gamă largă de sporturi

Activitățile sportive necesită o gamă largă de îmbrăcăminte. De la articole pentru fitness și sala de sport, alpinism, drumeții, sporturi de echipă sau de contact, în magazinul de sport Sportano, veți descoperi bluze, tricouri, pantaloni scurți, pantaloni lungi, șosete, hanorace, pentru orice sezon, gândite și realizate în colaborare cu specialiști de performanță.

Sportano este magazinul potrivit pentru a vă echipa cu articole vestimentare de calitate superioară, pentru fiecare tip de sport practicat. Adidas, CMP, Jack Wolfskin, Columbia, sunt doar câteva branduri de renume regăsite în cadrul magazinului, cu articole ce se pliază pe nevoile fiecărui tip de sport practicat.

Încălțăminte adecvată și atletică

Fiindcă echipamentul sportiv nu poate fi complet fără o pereche de pantofi adecvați, este necesar să alegeți tipul de pantof potrivit sportului practicat. Pantofii speciali pentru ciclism vor ajuta la reducerea durerii picioarelor, crescând și eficiența pedalării. Pantofii pentru drumeții și trekking oferă o susținere și tracțiune bună pentru terenurile accidentate. 

De asemenea, pentru fotbal, baseball sau rugby, sunt necesari pantofi de sport cu crampoane. Acest tip de pantofi au o aderență bună pe terenurile cu iarbă naturală sau gazon artificial. Pentru sporturile de interior, precum bachetul sau volei, pantofii de sport urmăresc proprietăți care combină confortul cu diferitele specificații profesionale. 

Accesorii pentru efectuarea sporturilor preferate în siguranță 

Anumite tipuri de sporturi, necesită accesorii de protecție, care să vă mențină în siguranță. Dacă practicați anumite sporturi de contact, cum ar fi fotbal, hochei, box sau karate, sunt necesare echipamente de protecție. Acestea pot include protecții pentru tibie, genunchi, cot, încheietură, piept, umeri, șold sau maxilar.

Sporturile de sezon, precum sporturile de iarnă, cum ar fi patinajul, skateboardingul, includ apărătoare pentru încheietura mâinii, genunchi și cot ca echipament standard. Aceste apărătoare previn tăieturile, zgârieturile și loviturile, reducând șansa accidentărilor. De asemenea, sporturile de iarnă necesită purtarea unor căști de protecție, concepute special pentru un confort sporit. 

Genunchierele și apărătoarele, dar și căștile de protecție pot fi un mare avantaj chiar și pentru sporturile de vară. O plimbare pe placa de skateboard, cu rolele sau cu bicicleta, implică, de asemenea, nevoia protejării. Căștile reduc semnificativ riscul de accidentare, mai ales atunci când practicați drumeții montane cu bicicleta, în zone cu teren accidentat. 

Atât sportivii profesioniști, cât și amatorii și pasionații de sport, poartă ochelari de soare, pentru protejarea ochilor. Într-un magazin de sport dedicat, veți găsi ochelari special creați pentru fiecare tip de sport, indiferent că sunteți pasionați de ciclism, schi sau drumeții montane. 

Există o varietate mare de accesorii care vă vor ajuta să practicați sporturile preferate, în condiții de siguranță. Sportano este un magazin de sport online, unde veți putea descoperi fiecare piesă complementară, pentru toate tipurile de sport. Căutați articolele potrivite stilului personal și protejați-vă, pentru a evita accidentările.