Cătălin Tolontan a fost dat afară de la Libertatea

    Cătălin Tolontan FOTO: TVR/Youtube
    Cătălin Tolontan FOTO: TVR/Youtube

    Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, a fost anunţat astăzi că îşi încheie colaborarea cu Ringier. Decizia vine după ce Tolontan a fost îndepărtat iniţial de la Gazeta Sporturilor în urmă cu o lună, scrie Pagina de Media.

    Cătălin Tolontan nu este singurul care a fost concediat. Este vorba despre ziaristele Iulia Roşu, redactor-şef adjunct Libertatea şi Camelia Stan, tot redactor-şef adjunct, care au fost şi ele date afară.

    Într-un comunicat trimis publicaţiei Paginademedia, Ringier vorbeşte de „trei angajaţi din cadrul organizaţiei vor fi afectaţi de această schimbare de strategie”, însă fără să-i numească.

    Tot ieri a fost anunţat noul şef al redacţiei GSP, sârbul Predrag Mihailovic (cel trimis de Ringier să reorganizeze GSP).

    Ieri (5 decembrie) a fost ultima zi a lui Cătălin Tolontan în calitate de coordonator editorial al Gazetei Sporturilor (poziţie din care a fost înlăturat în urmă cu câteva săptămâni), iar astăzi a fost demis şi de la conducerea ziarului Libertatea.