Cât de avantajoasă este investiția într-un dulap frigorific?

dulap frigorific

Managerii sau administratorii unei companii de succes cunosc indeaproape importanta aparatelor profesionale, care fac ca orice operatiune sa mearga “ca pe roate”. Spre exemplu, pentru cei care detin un business din domeniul alimentar, un dulap frigorific este absolut crucial pentru bunul mers al afacerii.

Necesitatea acestei categorii de produse nu poate fi negata, pe piata existand fel si fel de modele de echipamente frigorifice, precum frigidere, congelatoare, lazi sau dulapuri frigorifice, vitrine etc.

Prin urmare, atat achizitionarea unui dulap frigorific de calitate, cat si mentinerea acestuia in conditii optime de functionare reprezinta prioritati pentru fiecare manager de business din domeniul HoReCa si nu numai. Acest tip de aparat are un rol de protectie pentru un produs esential, care aduce profit companiei – bunurile perisabile, care stau la baza sursei de venit.

Care sunt beneficiile unui astfel de produs?

Pe langa aspectul profesional, conferit oricarei bucatarii sau depozit de marfuri, investitia intr-un astfel de produs din gama echipamentelor frigorifice de inalta calitate atrage diverse avantaje. In primul rand, veti putea sa cresteti exponential capacitatea de prelucrare a bunurilor. Acest lucru se traduce prin satisfacerea unui numar mai ridicat de clienti. In functie de spatiul de servire, desigur, aveti posibilitatea de a servi un numar mult mai mare de persoane.

De asemenea, stocurile vor fi mereu la capacitate optima, astfel incat sa nu fie nevoie sa mai spuneti vreodata: “Ne pare rau, dar am ramas fara acest preparat in meniu”. Cu toate ca acest lucru se mai poate intampla, daca devine uzual, este recomandat sa investiti intr-un dulap frigorific de capacitate mai mare sau riscati sa pierdeti o buna parte din clientela.

Unul dintre beneficiile des trecute cu vederea ale acestui obiect este si posibilitatea de a pastra diverse bunuri de sezon. In afara sezonului, pretul acestora va creste, insa, daca aveti un stoc bine pus la punct, economiile nu vor intarzia sa apara. Uneori, daca exista o cerere crescuta pentru un anumit produs, puteti vinde chiar mai bine decat in respectivul sezon!

dulap frigorific

De asemenea, pe langa prelungirea termenului de valabilitate, echipamentele de racire din bucatariile profesionale sau retail asigura si temperatura potrivita de servire pentru anumite deserturi sau cocktail-uri. De la benzinarii si supermarketuri, pana la cofetarii sau restaurante de mare clasa, dulapul frigorific este o investitie excelenta, necesara si avantajoasa, cu rezultate care nu intarzie sa apara!

Fresco.ro, furnizor care activeaza inca din anul 1992 pe piata echipamentelor HoReCa, va pune la dispozitie zeci de modele de dulapuri frigorifice, realizate din otel inox, simple sau duble, cu functie de refrigerare sau congelare.

Acestea sunt destinate utilizarii intensive, garantand un control foarte precis al temperaturii si umiditatii, in orice conditii. Mai mult, desi au o capacitate mare de depozitare, ele au un consum redus de energie electrica si, in plus, agentul refrigerant respecta toate normele aflate in vigoare la nivelul UE.

Asadar, este lesne de inteles ca multe business-uri pot profita de pe urma acestui echipament deosebit de util. Un dulap frigorific de calitate este o alegere inteligenta, pretabila oricarui om de afaceri care stie ca investitiile bune vor atrage si profituri substantiale in decursul timpului.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.