Carrefour retrage de la vânzare un aspirator ce poate exploda

locuri de muncă la carrefour
Foto: Jerry Michalski (Flickr / Creative Commons)

Lanțul de hipermarketuri Carrefour a rechemat un aspirator periculos, care poate exploda.

Carrfour România a decis să retragă de la comercializare aspiratorul vertical KVCM222P-18 Klindo.

COD EAN al aspiratorului este 3615005680415.

Potrivit lanțului de hipermarketuri, a fost detectată o defecțiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina explozia acesteia.

„În cazul în care ați cumpărat online acest aspirator de pe www.carrefour.ro, vă rugăm să nu îl mai folosiți și să îl returnați complet (bateria și încărcătorul incluse), în orice magazin Hipermarket Carrefour, unde vi se va restitui contravaloarea produsului”, a anunțat Carrefour România într-un comunicat de presă.

Iată cum arată aspiratorul rechemat:

aspiratorul vertical KVCM222P-18 Klindo carrefour românia
Foto: carrefour.ro

Pentru informații suplimentare, clienții sunt rugați să apeleze gratuit, următorul număr de telefon: Tel. Verde Carrefour – 0800 0800 02.

„Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe create și vă asigurăm că siguranța dumneavoastră este o prioritate pentru noi”, se mai arată în comunicatul de presă al Carrefour România.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.