Care sunt cele mai căutate produse din zona de IT, tehnologie, gaming în această perioadă

FOTO: pixabay.com
FOTO: pixabay.com

Perioada de la sfârșitul verii și începutul toamnei aduce de fiecare dată reduceri consistente pentru anumite categorii de produse. Noi ne concentrăm în articolul de față pe zona de IT, tehnologie, gaming pentru că am găsit câteva oferte cu adevărat interesante pentru fanii domeniului.

În general atunci când se schimbă sezonul este bine să urmăriți evoluția prețurilor pentru că întotdeauna vor exista promoții interesante la anumite categorii. Sfatul nostru este să vă faceți o listă de articole pe care le aveți în vizor pentru achiziționare și să urmăriți constant promoțiile de la magazinele preferate.

Samsung S10

Telefonul mobil Samsung S10 este unul extrem de actual, cu tehnologie de ultimă oră și capacitatea de a rula orice aplicație existentă în acest moment pe piață, dar si cele mai performante jocuri.

Cu toate că este unul dintre cele mai performante telefoane mobile ale momentului, totuși cei de la Samsung au lansat noi modele asa că telefonul Samsung Galaxy S10 nu mai este vârful de gamă. Acesta nu este un lucru rău din punct de vedere al cumpărătorului inteligent care știe că tehnologia folosită pe acest telefon mobil este de actualitate, însă prețul a început să scadă ușor deoarece telefonul nu mai este în vârf de gamă.

Practic, este cel mai bun moment de achiziție a acestui telefon mobil pentru că acum e dotat cu cea mai bună tehnologie a momentului și are și prețul cel mai avantajos.

Scaun de gaming

Includem în această listă de produse pe care merită să le achiziționați în perioada finalului de vară și în cadrul promoțiilor începutului de toamnă și un scaun de gaming. Acest produs de mobilier nu face practic parte din domeniile IT, tehnologie însă iubitorii de gaming știu că este unul dintre cele mai importante elemente.

Pe lângă aspectul spectaculos pe care îl are un scaun de gaming și felul în care este construit e unul benefic pentru corp și în special pentru spate deoarece a conceput special pentru oameni care stau zeci de ore în fața calculatorului fără să se miște. Un scaun de gaming întotdeauna o investiție care merită.

Tableta

În aceste vremuri în care cursurile școlare au fost frecvent întrerupte și mulți dintre elevi au fost nevoiți să urmărească online activitatea didactică, tabletele au devenit din nou foarte căutate.

Din fericire, în această perioadă tabletele au prețuri avantajoase, în principiu cea mai ieftină tabletă disponibilă poate avea undeva la 250 RON preț de achiziție iar o tabletă mai performantă poate costa în jurul la 6-700 RON.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.