Care sunt cele 10 lucruri pentru care merită întotdeauna să plătești în plus

Nu intotdeauna trebuie sa calculezi fiecare ban si sa economisesti. Caci uneori, chiar merita sa cheltuiesti niste bani in plus, mai ales daca doresti sa cumperi un produs de buna calitate. Iar acest lucru poate fi vazut ca o investitie.

Insa cum stii care sunt acele produse pentru care chiar merita sa platesti mai mult? In cele ce urmeaza, vei regasi care sunt, conform studiilor, acele achizitii scumpe pe care nu vei ajunge sa le regreti.

  1. Incaltamintea

Se spune ca nu trebuie sa fii zgarcit atunci cand este vorba despre ceva care se afla intre tine si pamantul rece. Si mai mult decat atat, parerea despre stilul sau aspectul general al cuiva poate fi facuta doar uitandu-te la pereche de pantofi din picioare. Prin urmare, cumpara-ti intotdeauna incaltaminte de calitate.

  1. O saltea de calitate

Stiai ca durerile de spate care te chinuie zi de zi se pot datora saltelei. Prin urmare, de ce sa dai banii pe medicamente si pe doctori pentru a le trata, cand poti cumpara o saltea de buna calitate, care va elimina durerile ca prin minune si iti va oferi si un somn foarte odihnitor noapte de noapte?

  1. Geaca de iarna

Iarna, zapada, vant, frig…chiar iti doresti sa le simti zi de zi cand iesi afara? Investeste intr-o geaca de iarna buna si nu vei mai avea aceasta grija.

  1. Casti

Multi oameni aleg sa asculte muzica la acele casti minuscule, asemanate cu dopurile de urechi.  Insa, daca iubesti muzica si asculti zi de zi, chiar merita sa cheltuiesti bani suplimentari pe niste casti de calitate.

  1. Surse de lumina cu led-uri

Nu sunt foarte ieftine, insa avantajul este ca sunt foarte eficiente, practice si durabile.

  1. Paine

Cu siguranta gasesti paine foarte ieftina la magazine, dar, tinand cont de faptul ca o consumi la fiecare masa si iti poate afecta sanatatea, de ce sa nu platesti mai mult?

  1. Rucsac

Un rucsac bun de o dimensiune confortabila, cu suficiente buzunare si, mai presus de toate, fermoare bune, merita toti banii din lume. Asta ca sa nu mai fie specificat faptul ca din ce in ce mai mult, rucsacurile au inceput sa inlocuiasca gentile pe care femeile le purtau zilnic.

  1. Sutien

Crezi ca anumite accesorii vestimentare au un pret ridicat degeaba? Te inseli! Un sutien de foarte buna calitate te va ajuta sa arati mult mai bine, va elimina durerile de spate si hainele vor arata mult mai bine cu el.

  1. O masina buna

Fie ca alegem o marca de top ca Audi, BMW, Mercedes, Volvo, Jeep sau o masina de familie de la Citroen, Renault, Ford s.a.m.d. e important sa o dotam de la inceput cu tot ce avem nevoie si, foarte important, tot ce ne face sa ne simtim bine. Camera de marsarier este o prima idee, dar si niste suporturi speciale pentru biciclete si / sau schiuri se pot dovedi de mare folos. In plus, puteti adauga un carlig de remorcare, pentru a inchiria la un moment dat o rulota.

  1. Blugi

Sunt cu siguranta numeroase magazine de haine ieftine unde gasesti lucruri frumoase. Insa, cand vine vorba despre blugi, acest lucru nu este posibil. Asadar, daca vrei o pereche de blugi care sa ti se potriveasca perfect … plateste in plus.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.