Care este costul total al unui credit rapid IFN și în ce constă acesta?

credit rapid

Peste un sfert dintre romanii care au un loc de munca sunt platiti lunar cu salariul minim pe economie, adica peste un milion de persoane. Asa arata datele furnizate de catre Inspectia Muncii referitor la nivelul veniturilor in Romania.

Daca si tu faci parte din categoria romanilor cu venituri mici si medii si doresti un credit de nevoi personale, dar nu indeplinesti toate condtiile puse de entitatile bancare, incearca sa apelezi la o IFN.

Astfel, daca ai incercat deja sa obtii un cedit rapid, dar ai fost refuzat de alte institutii financiare pentru ca venitul tau nu era sufficient de mare pentru ofertele din portofoliul acestora,  contacteaza o institutie alternativa. De pilda, Provident Financial Romania.

Aceasta IFN – institutie financiara nebancara – se adreseaza in special persoanelor cu venituri mici si medii, oferindu-le acestora posibilitatea unui credit rapid cu suma cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei, pe termen scurt sau mediu, indeplinind conditii minime.

Desfasurand activitati de creditare cu titlu profesional, conform Legii nr. 93/2009, Provident a deservit pana in prezent peste 1 milion de astfel de romani (clienti unici). Aceasta performanta a fost atinsa in cei 14 ani de existenta pe piata din Romania.

In toata aceasta perioada, romanii s-au bucurat de posibilitatea obtinerii unui credit rapid IFN in schimbul unor conditii usor de indeplinit, fara garanti sau garantii, dar acordat in mod responsabil. Iar acest lucru este valabil si in prezent.

Practic, pentru a lua un credit rapid de la Provident, ai nevoie de un venit fix minim de doar 300 de lei/luna, dovedibil. Dovada poate fi, dupa caz, adeverinta de salariu sau talonul de pensie. Important este sa fii o persoana majora, cu cetatenie romana si adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei. Totodata, mai este necesar sa detii un numar de telefon valabil.

Asadar, daca veniturile tale sunt mici sau medii, iar unele institutii financiare te-au refuzat pe acest motiv sau din cauza altor imposibilitati de a indeplini conditiile lor de creditare mai complexe, Provident Financial Romania iti sta la dispozitie.

In ceea ce priveste una dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea clientilor, referitoare la costul total al unui credit rapid IFN oferit de Provident, compania raspunde:

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui banii.

Costul unui credit rapid depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de imprumut si include comisionul de analiza a dosarului, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.”

Cu serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, lansat de Provident in premiera pe piata din Romania, ai banii acasa la tine in maximum 48 de ore.

Pentru a stabili tipul de imprumut care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau, foloseste simulatorul de credite de pe website-ul Provident.ro.

Ulterior, pentru a solicita suma de bani dorita, suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau aplica online, completand formularul disponibil pe site.