Caracteristicile pantalonilor de blugi perfecți

Pantalonii de blugi perfecți există, aceștia sunt o combinație între o serie de detalii și caracteristici ideale, care îi fac să arate bine, să dureze mai mult și să vi se potrivească perfect, iar acest lucru poate fi găsit la prețuri și la mărci diferite. Trebuie doar să învățăm să îi identificăm.

Blugii au apărut pe lume acum mulți, mulți ani, mai întâi ca haine de lucru pentru mineri și muncitori, și în cele din urmă au devenit una dintre piesele de moda cele mai reprezentative și cele mai utilizate în întreaga lume, și asta pentru că sunt confortabili, nu se demodează și pot funcționa cu multe stiluri și tipuri de look-uri.

Problema cu blugii este că, cu atâtea opțiuni, luarea unei decizii bune devine mai dificilă și poți ajunge la ceva care nu corespunde așteptărilor, precum o pereche de pantaloni care nu este rezistentă sau care doar îți face întreaga ținută să pară dezordonată sau nepotrivită.

Vestea bună este că există blugi perfecti pentru toate tipurile de corp și staturi, există diferite croieli, culori și chiar lungimi (de la blugi decupați pentru cei scunzi până la cei lungi pentru persoanele înalte), iar în aceste stiluri și tipuri există câteva caracteristici care separă cele mai bune perechi de cele generice sau mediocre.

  1. Prețul

Cu toate că nu ne place, prețul este un factor important în îmbrăcăminte, deoarece acesta poate fi un indicator al faptului că un articol de îmbrăcăminte este de o calitate mai mare sau mai mică. Acest lucru este valabil mai ales în cazul blugilor și, deși nu trebuie să cheltuiți o avere, plata unui preț mai mare poate fi o garanție că pantalonii vor rezista mai mult și vor avea o calitate mai bună, nu își vor pierde forma și vor avea o calitate bună pentru a-i purta de-a lungul anilor.

Pantaloni bărbați –descoperă ofertele

  1. Culoarea

Există o întreagă gamă de nuanțe de albastru (sau alb, negru etc…) la blugi și asta determină orele și locurile în care poți purta piesa în cauză. Ideea aici este că culoarea depinde de ocazie, așa că merită să ai mai multe nuanțe diferite în colecția ta, ținând mereu cont că culorile deschise sunt întotdeauna mai casual, în timp ce culorile închise și denim fără decolorare (cu tonul uniform) sunt cele care vor arăta mai formale și vor arăta mai bine cu jachete și cămăși.

  1. Buzunare și cusături

Cusăturile ieșite în evidență și culorile contrastante au fost la modă acum câțiva ani, dar acesta e un aspect care nu este atemporal și care face blugii azi să arate mai ieftin, așa că este întotdeauna mai bine pentru a merge pe culori subtile sau similare cu albastrul clasic de blugi.

Pantaloni bărbați – oferte & idei

În ceea ce privește designul și poziția buzunarelor, pe lângă înălțimea „șeii”, care este distanța dintre buzunare și talie, acesta joacă un rol foarte important în aspectul fundului tău atunci când porți blugi. Blugii ideali ar trebui sa aiba buzunarele in punctul exact, care sa prelungeasca picioarele si sa te ajute sa arati mai bine. Și nu numai, buzunarele ar trebui să arate bine, dar este important să fie și funcționale, cu spațiu suficient pentru a pune unele lucruri în ele dacă ai nevoie.

  1. Capsele și nasturii

Nasturii nu trebuie numai să fie perfect cusuți pe material, aceștia trebuie să aibă, de asemenea, posibilitatea de a se deschide și închide cu ușurință. Același lucru legat de capse. Ar trebui să fie bucăți în care culorile să nu se petreacă sau să nu se frece și ar trebui să fie suficient de puternice pentru a nu se rupe sau să cadă pe neașteptate.

  1. Croiala

Drepți, skinny, clasici, largi, există diferite croiuri de pantaloni de blugi și nu toți vor merge pentru tipul tău de corp. Oricare dintre aceste croiuri poate fi bună, dar ar trebui să alegi una care să arate bine cu proporțiile și mărimea ta, ideea este ca blugii să se potrivească perfect corpului tău.

Pantaloni bărbați –  modelele zilei

  1. Materialele

Materialul este foarte important, un denim mai subtire poate fi mai cool, dar nu va fi la fel de rezistent si durabil ca unul mai gros. În prezent poți alege între articole de îmbrăcăminte organice și reciclate, important este să înveți că cei mai buni blugi sunt puțin mai groși și mai rigizi, iar materiale precum spandexul (care ar trebui să aibă puțin) sunt cele care împiedică blugii să-și piardă forma.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.