Cântărețul Gheboasă a fost trimis în judecată

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Cântărețul de trap Gheboasă a fost trimis în judecată, într-un dosar de deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Potrivit unui comunicat remis vineri presei, procurorii DIICOT au dispus „trimiterea în judecată în stare de libertate a unui inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu”.

„Din probele administrate în cursul urmăririi penale a rezultat că în seara zilei de 29.02.2024, în timp ce se afla în municipiul București, inculpatul a procurat de la un suspect o cantitate de canabis pe care a deținut-o, fără drept, în vederea consumului propriu, fiind prins în flagrant de către polițiști din cadrul DGPMB-Brigada Rutieră”, precizează sursa citată.

Prin același rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor față de un alt inculpat și un suspect pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului București.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.