Candidatului USR-PLUS la Primăria Piatra Olt i-a dispărut votul: ”Nici eu nu m-am votat?”

Sandu Crăciun, candidat USR-PLUS la Primăria Piatra-Olt. Foto: Facebook

Sandu Crăciun, candidatul USR-PLUS la Primăria Piatra Olt, a publicat pe Facebook procesul verbal al secției la care este arondat, acuzând că i-a fost furat votul.

Potrivit procesului verbal, nimeni nu a votat cu Alianța USR-PLUS pe buletinele pentru consilieri locali, deși Sandu Crăciun candida pentru un post și la consilieri.

Iată mesajul candidatului la Primăria Piatra Olt.

”Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!
Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!
Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????
Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!”

Alegerile au fost câștigate clar de PSD, candidatul pentru funcția de primar, Nicușor Rada obținând peste 62% din voturi. Pe doi a fost liberalul Emilian Păun, cu 35%. Orașul Piatra Olt are în jur de 6.000 de locuitori.

PSD a dominat copios alegerile locale 2020 în întreg județul Olt, adjudecându-și 95 din cele 112 primării din Olt.

Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra…

Publicată de Sandu Craciun pe Marţi, 29 septembrie 2020

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.