Bunicel.ro: corporatiștii care au plecat din companii ca să facă gem. Acum vând peste 1.000 de borcane pe lună

bunicel.ro
Foto: bunicel.ro

Mihai Zaharia (33 de ani) și Alexandra Răpăilă (29 de ani), doi tineri antreprenori din județul Argeș, au înfiinţat în urmă cu cinci ani o afacere cu dulcețuri și gemuri: bunicel.ro.

Amândoi au avut copilării foarte fericite, cu vacanțe de vară la bunici, de la care au moștenit și pasiunea pentru dulcețuri, se arată pe siteul magazinului online bunicel.ro.

Inițial, cei doi au lucrat în companii multinaționale. Au renunțat după un timp deoarece își doreaua foarte mult să aibă o afacere proprie.

„În prezent cei doi își doresc să producă dulcețuri de calitate, fără aditivi, cu un conținut redus de zahăr, și să creeze locuri de muncă pentru grupurile vulnerabile din județul Argeș. Sunt conștienți că acest lucru nu poate fi făcut decât prin seriozitate și muncă, dar dacă vor reuși vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți”, mai povestesc cei doi pe siteul bunicel.ro.

Bunicel.ro: gemuri, dulcețuri, ciocolată

În prezent, produsele realizate de antre­prenori se vând online în magazinul propriu şi în câteva magazine fizice din ţară.

„Ne-am mărit capacitatea de producţie prin angajarea unei a treia persoane şi colaborăm cu micii producători din zona noastră pentru suplimentul de materie primă. În prezent realizăm opt tipuri de produse: patru tipuri de gem, trei sortimente de dulceaţă şi un tip de ciocolată. Produsele noastre pot fi achiziţionate atât online de pe magazinul nostru bunicel.ro, cât şi din magazine fizice de profil din Timişoara şi Iaşi. Nu am intrat încă în magazinele mari de tip hipermarket“, a povestit Mihai Zaha­ria, cofondatorul brandului Bunicel.ro, pentru „Ziarul financiar”.

Anul trecut, pro­duc­ţia a ajuns la 13.000 de borcane de dulceţuri şi gemuri. Potrivit datelor de pe siteul Ministerului de Finanțe, în anul 2016 firma SC BUNICELRO SRL-D a obținut un profit de 21.272 de lei.

În acest an ei vizează afaceri de 160.000 de lei (aproape 35.000 de euro).

Antreprenorul român care face 320.000 € / an după ce a pornit de la o idee simplă

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.