Buletine de vot gata ștampilate cu PSD-PNL, descoperite într-o secție de votare

Sursa: Pagina de Facebook USR

Mai multe buletine de vot gata ștampilate cu PSD-PNL au fost descoperite în Secția de votare nr. 190 din Sectorul 2 al Capitalei, a anunțat USR.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Reprezentanții USR au publicat pe pagina oficială de Facebook a partidului unul dintre buletinele de vot gata ștampilate. În total, au fost găsite 5 astfel de buletine.

A fost chemată poliția, iar USR a făcut cerere de suspendare a votului în secția respectivă. După cercetările realizate de poliție a fost permisă reluarea votării.

„Primul buletin a fost descoperit chiar de un alegător, apoi alte 3 au fost găsite pe mesele reprezentanților PSD-PNL.

După ce polițiștii au făcut verificări, au permis reluarea procesului de vot. După plecarea polițiștilor, a mai fost descoperit un alt buletin gata ștampilat. Al cincilea. Din moment ce astfel de buletine de vot gata ștampilate tot apar în această secție, USR cere suspendarea procesului de vot acolo, până la normalizarea situației.

USR urmărește atent procesul de vot din fiecare secție și la această oră există mai multe sesizări conform cărora în București reprezentanții PSD-PNL încearcă să dea alegătorilor câte două buletine de vot pentru Primar”, a transmis USR.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.