Bucură-te de cea mai bună cafea Julius Meinl la birou!

Cafea Julius Meinl

Fiecare zi de lucru la birou ar trebui sa inceapa cu discutiile relaxate purtate la o cafea. Abia dupa ce angajatii au savurat o cafea intensa, fie simpla, fie cu lapte, fie un espresso delicios, ei vor avea chef de munca si vor fi deosebit de productivi.

Daca vrei sa iti faci angajatii fericiti, adu la locul de munca cea mai buna cafea Julius Meinl cu ajutorul unui serviciu unic in Romania, h2on.ro. In plus, pe langa reduceri, servicii si produse de calitate, vei avea parte de nenumarate alte avantaje. Descopera mai multe despre acestea in cele ce urmeaza!

De ce e bine sa se consume cafea la birou?

Poate ca inca nu ti-ai pus aceasta problema, insa trebuie sa stii ca exista nenumarate motive pentru care ar trebui sa introduci cea mai buna cafea Julius Meinl la locul de munca. Iata doar cinci motive pentru care nu ar mai trebui sa amani aceasta alegere!

  1. Cafeaua relaxeaza angajatii.
  2. Totodata, le ofera energie si le creste nivelul de productivitate.
  3. Cofeina contribuie la buna dispozitie si favorizeaza creativitatea.
  4. Ritualul cafelei poate apropia oamenii.
  5. Nu in ultimul rand, cafeaua ii face pe oameni fericiti.

De ce Julius Meinl?

Exista foarte multe branduri pe piata, asa ca este normal sa te intrebi de ce ar trebui sa optezi pentru cafea Julius Meinl. Raspunsul este simplu: pe langa faptul ca este un brand vienez cu traditie, acesta reprezinta si povestea de succes a unui antreprenor.

Julius Meinl si-a asumat un risc in urma cu 150 de ani, cand a decis sa infiinteze o companie de mici dimensiuni. Rezultatul a intrat in istorie si, la ora actuala, se preconizeaza ca se prepara aproximativ 2 miliarde de cani de cafea Julius Meinl in fiecare an.

Cafea Julius Meinl

De ce H2On?

La fel ca Julius Meinl, si H2On a pornit ca o afacere de mici dimensiuni, menita sa aprovizioneze firmele cu cafea si apa. Insa, in scurt timp, succesul de care s-a bucurat aceasta companie a transformat-o intr-un etalon al calitatii, la care apeleaza atat persoanele juridice, cat si cele fizice, atunci cand vor sa se bucure de cea mai pura apa, de dozatoare de apa, de ceaiuri, cafea si de espressoare profesionale.

Aici nu vei gasi doar cea mai buna cafea Julius Meinl, ci si nenumarate oferte de care trebuie sa profiti pentru a aduce excelenta, productivitatea si voia buna la locul de munca. De pilda, poti alege pachetul oferta care include 3 cutii de capsule de cafea JM Inspresso, 3 bidoane cu apa H2On, totul redus cu 6% din pretul original. Retine ca apa H2On este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si puritatea sa.

De asemenea, companiile au posibilitatea de a primi un espressor profesional Julius Meinl in custodie, pe care il pot pastra cat timp efectueaza lunar o comanda minima. Spre exemplu, daca vrei sa ai parte de un espressor JM Dr Coffee F11, trebuie doar sa comanzi pachetul care contine 8 pungi de cafea Cremcafe Trieste Espresso si 3 bidoane cu apa H2On.

Descopera mai multe oferte accesand platforma online H2On. Astfel, vei reusi sa iti faci angajatii fericiti oferindu-le doar cele mai bune produse si servicii!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.