Bucovina a fost inclusă într-un circuit de lux. Un bilet costă aproape 130.000 de dolari

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Bucovina a fost inclusă ca una dintre destinații pentru un traseu internațional de lux. Circuitul este organizat de TCS World Travel, o companie considerată lider mondial în rândul operatorilor de turism de lux. Deplasările se fac în avioane private.

TCS World Travel a anunțat programul de circuite pentru următorii ani, iar Bucovina, alături de București, sunt pe lista destinațiilor care vor fi vizitate într-un circuit denumit „regate și culturi”, programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024, potrivit Monitorul de Suceava.

Prețul pentru o astfel de expediție all-inclusive este de 129.950 de dolari. Sunt cuprinse toate costurile, de la călătoriile cu avionul privat, transport terestru, mese și hotel, până la activități zilnice precum ghid, băuturi și inclusiv bacșișurile.

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia).