Bucătarii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu renunță la emisiunea Chefi la cuțite

Emisiunea care face cel mai mare rating la Antena 1, Chefi la cuțite, rămâne fără cei trei bucătari. Jurații Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au acuzat starea de oboseală și au refuzat să mai filmeze un nou sezon în această toamnă. Acesta ar fi urmat să apară anul viitor, iar ce e acum pe TV a fost filmat în urmă cu aproximativ 6 luni.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o rela-ţie contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.

Chefi la cuţite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reuşit întotdeauna să găsească oamenii iubiţi de public. Sunt generaţii întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera şi mai ales substanţa devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Aşteptăm cu mult interes noua generaţie de succes Chefi la cuţite, pentru că Mona şi echipa ei ştiu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru faţă de calitate şi divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuţite. De la selecţia juraţilor, până la producţia show-ului şi interacţiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat şi neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuţite se pot aştepta la un sezon nou plin de surprize, performanţe memorabile şi momente emoţionante”, a transmis CEO Antena Group, Mihai Ioniță.

Producătorul general Mona Segall a spus că cei trei chefi i-au transmis că „sunt prea obosiți”.

„Am fost  întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de  publicul care i-a adus aici. 

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, transmite Mona Segall, printr-un comunicat de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.