Black Friday pentru preoți. Reduceri pe eMAG și pentru biserici

FOTO: Captură eMAG
FOTO: Captură eMAG

Reducere de 24%, de Black Friday, pe eMAG, la un „set toate icoanele de care are nevoie o biserică”. În pachet sunt 82 de icoane, potrivit eMAG. Setul de icoane a strâns de-a lungul timpului și 74 de review-uri. Cei mai mulți au acordat 5 stele acestei oferte.

„Le-am cumpărat la promoție la resigilate, deja sfințite. Super-preț. Aștept o promoție la Apa Sfințită. Poate pe viitor vor avea în ofertă și tămâie, lumânări busuioc și toate cele trebuincioase. Propun și un eveniment gen Black Friday pentru Sf. Parascheva că tot vine acum. Holy Friday sau Devil Busters. Cred că se vor ocupa cei de la Marketing de situație”, a scris un utilizator vizionar, înainte de Black Friday.

Un alt utilizator spune că a cumpărat aceste icoane pentru mașină: „Am achiziționat acest set pentru mașină deoarece căutam ceva special, așa că am renunțat la cele 169 de cruciulițe și iconițe de la oglindă și de pe bord… Șiii am capitonat toată mașina cu icoane. Acum mergem cu Dumnezeu înainte indiferent de situație! Urmează să montăm și un mini clopot pe plafon să fie treaba bine făcută.

Pro: zilnic găsim bani îndesați prin diverse „orificii” ale mașinii – vom lăsa un geam un pic deschis să se doneze banii direct în mașină. Contra: 1. Prea multe urme de buze pe parbriz și oglinzile laterale 2. Am ramas cu un număr impresionant de 39 icoane, ne gândim să înfrumusețăm și balconul și să îl înscriem în concursul doamnei Firea „cel mai frumos balcon din București”.

Toate comentariile le puteți citi – AICI.

Black Friday 2018 a început la eMAG la ora la 6:56 atingând cote maxime în istoria evenimentului. Având în vedere interesul foarte mare promoțiile vor fi suplimentate pe tot parcursul zilei.

În prima oră de la startul evenimentului eMAG a înregistrat comenzi de 130.000.000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima oră de anul trecut, anunță reprezentanții magazinului online.

Întreaga ofertă de Black Friday de la eMAG o găsiți AICI.

Recorduri din prima oră:

  • Peste 200.000 de clienți în aplicație la ora startului
  • 200 produse vândute după primul minut
  • Secunda de vârf 6:57:13 s-au vândut 229 produse
  • Vânzarea primului milion de lei în 12 secunde

Produsele comandate cel mai rapid:

  • Consola Microsoft Xbox One Slim 1TB, 500 de bucăți în 39 de secunde
  • Telefon mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey, 501 de bucăți în 43 de secunde
  • Anvelopa de iarnă Tigar WINTER 195/65R15 91H, 800 de bucăți în 44 de secunde
  • Solid State Drive (SSD) Adata Ultimate SU650, 240GB, 500 de bucăți în 53 secunde
  • Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 1.000 de bucăți în1 min si 4 sec

La eMAG sunt disponibile 3 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.