Black Friday 2017 surse PC eMAG. Ce nu trebuie să ratezi

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 surse PC eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Sursa Seasonic S12II-620 Bronze SS-620GB, 620W. Eficienta foarte mare (pana la 87%). Solutie ecologica pentru reducerea de energie electrica, zgomotului si a caldurii degajate. Condensatori japonezi de firma certificate la 105 grade. Componente de o calitate extraordinara care cresc durata de viata a produsului.

Controlul inteligent al turatiei ventilatorului ofera un echilibru optim intre racire si zgomot. Mareste fluxul de aer si durata de viata la viteze mici si zgomot scazut. Suporta noile tehnologii PCI-E. Întreaga ofertă Black Friday 2017 surse PC eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 surse PC eMAG. Oferte Thermaltake Litepower

Sursa Thermaltake Litepower 450W, PFC Activ. Seria Litepower este ideala pentru sisteme dekstop cu consum redus de putere – unde eficienta, fiabilitatea si zgomotul redus sunt importante. Litepower GEN2 este construita folosind cel mai recent standard ATX 12V V2.3 si include un rail dedicat 12V, garantandu-va compatibilitatea cu cele mai recente componente pc.

Cablurile imbracate sunt suficient de lungi pentru a permite gestionarea acestora cu usurinta, imbunatatind circularea aerului in carcasa. Ventilatorul mare de 120 mm, incoporat, ofera performante termice exceptionale si este silentios in timpul functionarii. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la nivelul de zgomot produs de sursa, cu seria Litepower GEN2 chiar si atunci cand sistemul dvs. este solicitat, ventilatorul ramane silentios.

Seria Litepower GEN2 suporta cel mai recent standard ATX pentru fiabilitate si compatibilitate cu cele mai avansate procesoare Intel, AMD si tehnologii grafice. Întreaga ofertă Black Friday 2017 surse PC eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 surse PC eMAG. Oferte Corsair

Sursa Corsair RM1000x , 1000W, Sursa de alimentare modulara, Certificat 80 Plus Gold. Sursa Corsair este certificata 80 PLUS Gold si are o functionare silentioasa. Este o alegere excelenta pentru PC-uri de inalta performanta in cazul in care fiabilitatea este esentiala.

Certificarea asigura functionarea cu randament ridicat pentru mai putina caldura in exces si costuri de operare mai mici. Condensatori produsi in Japonia. Aplicatia desktop avansata va permite sa monitorizati viteza ventilatorului, tensiunea si consumul de energie, precum si controlul vitezei ventilatorului. Întreaga ofertă Black Friday 2017 surse PC eMAG o veți găsi – AICI.

Sursa Enermax Revolution SFX, 550W, modulara, PFC Activ, 80 Plus Gold. Design SFX compact si puternic pentru sistemele cu dimensiuni mici dar de performante inalte. Control inteligent semi-fanless – fanless sub 30% sarcina. Capacitori electrolitici Japonezi 100% 105°C. Întreaga ofertă Black Friday 2017 surse PC eMAG o veți găsi – AICI.