Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG. Ce nu trebuie să ratezi

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Aparat de tuns Philips HC5440/15, Acumulator, 0.5-23 mm, 24 Trepte, Lame lavabile, Negru/Argintiu. Rotiti butonul de zoom pentru a selecta si bloca usor lungimea pe care o doriti, cu 23 de setari de lungime, de la 1 mm la 23 mm si cu exact 1 mm intre fiecare lungime.

Sau il puteti utiliza fara pieptene, pentru un tuns scurt de 0,5 mm. Potrivit pentru orice tip de par, gratie tehnologiei avansate DualCut, care combina un cap de radere cu ascutire dubla si un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator de taiere este conceput sa functioneze neintrerupt, taind parul de doua ori mai rapid decat masinile de tuns obisnuite de la Philips.

Utilizati masina de tuns fara fir sau cu fir pentru putere si libertate maxima, cu 75 de minute de utilizare fara fir dupa 8 ore de incarcare. Întreaga ofertă Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG. Oferte Remington

Aparat de tuns Remington HC5035 ColourCut, Lame Inox, Alimentare la retea, 1.5-25 mm, Gri/Negru. Cu ajutorul Aparatului de Tuns ColourCut de la Remington tunsul devine mai usor si mai distractiv. Pe langa faptul ca este un aparat de tuns de inalta calitate, acesta vine impreuna cu noua piepteni colorati cu dimensiuni intre 0.5 – 2mm.

Astfel, oricare ar fi lungimea de tuns dorita de tine, alege culoarea potrivita si gata! ColourCut de la Remington este setul ideal pentru a te tunde in confortul casei tale. Este perfect pentru toata familia, avand 16 accesorii pentru a obtine stilul dorit.

In plus, setul contine si o perie de curatat, foarfeca, pieptan si o perie de gat pentru a termina profesionist tunsul. Acest set de 16 bucati include 8 piepteni colorati – pentru a simplifica alegerea lor.

Acum nu mai trebuie sa iti pierzi timpul gasind pieptenele potrivit intr-o gramada de piepteni negri aproape identici. Daca folosesti intotdeauna acelasi pieptan este si mai simplu – trebuie doar sa memorezi culoarea ta. Întreaga ofertă Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG. Oferte Braun

Aparat de tuns barba Braun BT3020, 20 lungimi, Negru. Aparatul pentru ingrijirea barbii Braun este un instrument excelent pentru o barba conturata cu precizie. Cu 20 de setari pentru lungime, butonul rotativ de precizie inteligent garanteaza o barba perfecta.

Aparatul pentru ingrijirea barbii Braun iti asigura lungimea exacta, contururi precise si un tuns uniform – elementele fundamentale ale unui aspect excelent. Fie ca doresti un aspect elegant de barba nerasa, sa mentii o barba deasa sau sa ingrijesti contururile si marginile, pieptenul detasabil asigura 20 de setari pentru lungime, intre 1 si 10 mm. In combinatie cu butonul rotativ de precizie in trepte de 0,5 mm, aparatul pentru ingrijirea barbii Braun iti asigura control si precizie maxime.

Asigura precizie si inalta performanta, ca sa poti obtine orice stil. Lamele ultraascutite din otel inoxidabil taie parul lung sau gros fara tragere sau disconfort. Un LED indica faptul ca bateria este descarcata si informeaza utilizatorul despre starea de incarcare. Întreaga ofertă Black Friday 2017 aparate de tuns eMAG o veți găsi – AICI.