Avion aflat deasupra Atlanticului, întors din drum din cauza unei pasagere. Ce a făcut femeia

FOTO: Leo_65/Pixabay.com
FOTO: Leo_65/Pixabay.com

Un avion al companiei American Airlines, care zbura de la Miami spre Londra, a trebuit să se întoarcă din drum deoarece o pasageră a refuzat să poarte masca de protecție, relatează BBC.

Avionul cu 129 de pasageri la bord s-a întors la Miami, unde femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost preluată de poliție.

Compania aeriană a anunțat că femeia a fost trecută pe o listă a persoanelor cărora li s-a interzis să mai zboare cu American Airlines.

Avionul s-a întors din drum după mai puțin de o oră.

„Zborul 38 al American Airlines de la Miami spre Londra s-a întors la Miami din cauza unei cliente care a refuzat să respecte regulile federale de purtare a măștii de protecție”, a anunțat compania aeriană într-un comunicat de presă.

Și restul pasagerilor din avion au avut de suferit deoarece zborul lor a fost reprogramat pentru a doua zi.

„Toată lumea era șocată”, a declarat un pasager pentru televiziunea CBS.

O altă pasageră a spus că este dezamăgită: „Nu au spus de fapt nimic, și nu cred că le-au spus ceva nici însoțitorilor de bord deoarece au declarat că tot ce pot să spună este că a existat un incident extrem cu un pasager și că din acest motiv trebuie să se întoarcă.”

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.