Asigurare auto Logan şi Dacia 1310. Compară preţurile RCA de la 10 asiguratori

asigurare_auto_logan_dacia_1310
Cea mai ieftină asigurare auto pentru Logan şi Dacia 1310

Puteţi încheia online o asigurare auto pentru Logan şi Dacia 1310. Puteţi compara preţurile la RCA pe acest site, iar apoi puteţi alege cea mai ieftină asigurare. La 10 minute după plata cu cardul, aveţi asigurarea pe email.

Asigurarea auto comandată online ajunge la dumneavoastră după 3 ore (dacă sunteţi din Bucureşti) şi în termen de 24 de ore oriunde în ţară. Totuşi, până la primirea originalului, puteţi folosi o copie printată a asigurării auto, pe care o primiţi în numai 10 minute după plata online a asigurării.

RCA Ieftin compară preţurile la asigurare auto percepute de 10 asiguratori (ABC Asigurări, Allianz, Astra, Asirom, Carpatica, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi Uniqa). În calculator, atunci când trebuie să introduceţi maşina, marcaţi Logan sau Dacia 1310. Dacă aveţi altă maşină, introduceţi marca şi modelul.

Asigurarea auto obligatorie (RCA) costă mai mult sau mai puţin, în funcţie de asigurator. Diferenţele între poliţele oferite de asiguratori sunt uneori uriaşe, ajungând chiar şi la 30%. Cu acest calculator, puteţi găsi asigurarea cea mai ieftină de la cei 10 asiguratori.