Antrenorul Mircea Rednic a sufert un infarct

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal UTA, a suferit un infarct și a fost suspus unei intervenții chirurgicale, potrivit gsp.ro.

Antrenorul arădenilor, în vârstă de 61 de ani, a simțit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB, care a avut loc luni seară. Durerile au persistat și a doua zi, astfel încât Rednic a decis să meargă la spital.

Medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. 

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, mai spun reprezentanții clubului UTA.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.