RCS & RDS recrutează masiv, în 48 de orașe. Ce salarii se oferă

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

RCS & RDS face angajări în această perioadă pe mai multe poziții, în foarte multe orașe din țară.

Lista posturilor libere la RCS & RDS:

– tehnician fibră optică – instalări echipamente
– curier
– consilier juridic
– analist de securitate junior / senior
– inginer
– topograf
– consultant servicii clienți (limbile spaniolă / italiană / română)

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă la RCS & RDS sunt disponibile în orașele:

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad
Bacău, Baia Mare, Bistrița, Blaj, Brăila, Brașov, București, Buzău
Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir
Deva, Drobeta-Turnu-Severin
Focșani, Galați, Gherla, Hunedoara
Iași, Lugoj, Mediaș, Mioveni
Onești, Oradea, Oravița
Piatra Neamț, Pitești, Ploiești
Râmnicu-Vâlcea, Reșița
Satu-Mare, Sibiu, Slatina, Suceava
Târgoviște, Târgu Jiu, Tecuci, Timișoara, Târgu-Mureș, Tulcea, Turda
Vaslui, Zalău

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la RCS & RDS

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un tehnician angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu luanr net de 2.700 de lei.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un consilier clienți angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.150 de lei.

Un account manager business angajat full time în Slatina, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.950 de lei plus un bonus pe lună de 1.000 de lei.

Un agent de vânzări angajat part time în Turda, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 950 de lei.

Un inginer de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un operator de validare, prelucrare și introducere date, angajat în București în anul 2017, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator call center angajat în București în anul 2017, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Locuri de muncă în construcții. Câți bani poți face pe șantier?

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.