Emirates face angajări în România: salariu scutit de taxe, cazare gratuită

locuri de muncă în dubai emirates însoțitori de bord
Foto: Emirates Facebook

Compania aeriană Emirates, cu sediul central în Dubai, caută însoțitori de bord în România.

În anunț se arată că Emirates caută persoane excepționale, care să aibă calități precum curiozitatea și pasiune pentru satisfacția clientului.

Se caută oameni cu o atitudine pozitivă și care au abilitatea de a oferi servicii excelente într-un mediu în care interacționează cu oameni din culturi diferite.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Printre beneficii se numără un salariu fără taxe și cazarea gratuită.

Timp de o zi, reprezentanții companiei vor veni în București și vor realiza interviuri cu persoanele interesate. Întânirea se organizează în București.

Locuri de muncă în compania aeriană Emirates

AICI puteți afla ora și adresa unde au loc interviurile.

În anunțul de angajare se mai arată că nu este nevoie de studii superioare, ci doar de studii medii. De asemenea, candidații trebuie să știe că se caută persoane într-o stare bună din punct de vedere medical.

De la baza sa din Dubai, compania Emirates zboară către 155 destinații din 81 de țări de pe 6 continente. Flota include avioane ultramoderne, precum A380. În total, în flora Emirates se află 255 de aeronave.

În anul 2017 compania avea 65.000 de angajați.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Recomandare: Locuri de muncă în Anglia. Job-uri pentru necalificați

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.