Angajări BCR în 16 orașe din țară. Ce salarii se câștigă, de la consilier clienți la manager

angajări bcr
Foto: Wikimedia Commons

Angajări BCR. Compania BCR face angajări în această perioadă în sucursale din numeroase orașe din țară, pe poziții foarte diverse.

Angajări BCR – Sunt libere următoarele locuri de muncă:

– partener servicii clienți
– partener clienți retail
– dealer de vânzări
– analist
– auditor intern
– manager clienți micro
– director grup retail
– asistent manager
– specialist contabilitate carduri
– specialist suport proiecte
– specialist portofoliu de risc – credite garantate
– specialist raportare risc
– specialist optimizare
– administrator contracte construcții
– corporate dealer

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Angajări BCR – Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

– Alba Iulia
– Balș, Brăila, București
– Carei, Cluj-Napoca
– Drăgășani, Galați
– Mangalia
– Odorheiu Secuiesc
– Râmnicu-Vâlcea
– Sibiu, Slatina
– Timișoara
– Urziceni, Vaslui

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Angajări BCR – Ce salarii se oferă

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la BCR, un consilier clienți angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un specialist în vânzări directe angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.550 de lei.

Un manager de relații corporate angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2013 un salariu lunar net de 4.200 de lei, tichete de masă de 200 de lei și un comision din vânzări de 4.000 de lei pe an.

Angajări BCR – Ce salarii se oferă în Sibiu

Un agent de servicii clienți angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un specialist contact center angajat part time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 812 lei.

Un partener servicii clienți angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.300 de lei și tichete de masă de 180 de lei.

Un partener clienți retail angajat full time în Găești, în anul 2017, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Angajări BCR – Ce salarii se oferă în Iași

Un consilier clienți fost angajat part time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 975 de lei, tichete de masă de 190 de lei pe an, și bonusuri de 900 de lei pe an.

Un administrator operațiuni curent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Angajări BCR – Ce salarii se oferă în București

Un partener clienți retail angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună și tichete de masă de 200 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 2.670 de lei și tichete de masă de 200 de lei.

Un partener servicii clienți angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus tichte de masă de 200 de lei lunar.

Un specialist administrare corporate sindicalizări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Angajări BCR – Ce salarii se oferă în Constanța

Un consilier contact center angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Un manager relații IMM, angajat full time în Târgu Mureș, cu o experiență în domeniu de 17 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 3.000 de lei plus tichte de masă de 200 de lei.

Un manager relații clienți angajat în Constanța, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 4.000 de lei, tichete de masă de 210 lei pe lună și un bonus de 4.000 de lei pe an.

Un director angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 25 de ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 28.000 de lei.

Job acasă 2018: Cele mai profitabile 5 domenii pentru munca de la domiciliu

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.