Al treilea cel mai important oficial SUA, vizat de o tentativa de asasinat

Un barman american dorea să îl ucidă pe preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Statele Unite, John Boehner, informează LA Times.

Michael Hoyt a fost barman la un club din West Chester, unde al treilea cel mai important oficial al SUA (după Barack Obama şi Joe Biden) venea deseori.

Hoyt a ameninţat că îl va ucide pe Boehner în octombrie 2014, după ce a fost concediat de la club. Însă, motivul nu era răzbunarea faţă de patronii clubului. Barmanul a spus că a auzit în maşină „voci” care îi spuneau că Boehner este „diavolul”. Mai mult, „vocile” invocate de Hoyt ar fi adăugat că preşedintele Camerei Reprezentanţilor este „singurul vinovat pentru Ebola”.

Michael Hoyt a fost inculpat în data de 7 ianuarie, după ce a dat un telefon poliţiei în care a explicat ce i-au spus vocile, dar şi că are asupra sa un pistol încărcat cu care îl va ucide pe John Boehner.

Interesant este că, în calitate de barman, Hoyt a avut mai multe ocazii de a-l ucide pe John Boehner. Chiar el le-a spus poliţiştilor că ar fi putut pune otravă în băutura oficialului american, deoarece nimeni nu supraveghează prepararea băuturilor consumate de acesta.

Hoyt l-a servit pe Boehner personal, în câteva rânduri, dar nu a trecut niciodată la fapte.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.