Acuzații de agresiune sexuală într-o tabără AUR. O fată de 17 ani s-a trezit dimineața cu dureri și sângerări

AUR
Sursa: AUR (Facebook)

O minoră în vârstă de 17 ani spune că e posibil să fi fost violată într-o tabără de vară a AUR, relatează „Adevărul”.

Tânăra s-a trezit dimineața în camera de hotel având dureri abdominale și sângerări vaginale.

Fata originară din județul Ialomița se afla într-o cameră de hotel din Olimp, județul Constanța, alături de membri dintr-o delegație a AUR. Tânăra a participat la o tabără de vară a tineretului AUR în perioada 14-16 septembrie.

Minora în vârstă de 17 ani a sesizat poliția din Ialomița sâmbătă, 16 septembrie, cu privire la faptul că ar putea fi victima unei agresiuni sexuale.

Fata le-a spus anchetatorilor că a consumat băuturi alcoolice în exces împreună cu alte persoane din delegație. Dimineața, ea s-a trezit în camera de hotel cu dureri în zona inghinală și urme de sânge, relatează și replicaonline.ro.

După ce s-a întors acasă, tânăra a mers cu părinții la spital, iar aceștia au sesizat poliția, care a deschis o anchetă.

Fata ar fi declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și că nu dorește să dea detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, însă sursele „Adevărul” spun că 2 bărbați în vârstă de 40 de ani, din Ialomița, sunt vizați de ancheta poliției.

Conform unor surse citate de Digi 24, legiștii au confirmat că tânăra a întreținut raporturi sexuale în seara respectivă.

Deocamdată, reprezentanții AUR nu au oferit un punct de vedere cu privire la acuzațiile aduse de tânără.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.