Ce accesorii trebuie să cumperi alături de un laptop

Atunci când cumperi un laptop, ai nevoie şi de o întreagă serie de accesorii pentru acesta. În acest articol, îţi arătăm cât costă aceste accesorii. 

Majoritatea laptopurilor de astăzi au o cameră web încorporată, aşa că poţi tăia această cheltuială de pe listă. Însă, ai mare nevoie de un mouse extern, de exemplu, al cărui preţ este de aproximativ 50 de lei (dacă vrei un mouse cu fir) sau de peste 100 de lei (dacă preferi un mouse wireless).

Un alt accesoriu important este reprezentat de căşti. Poţi opta pentru căşti cu fir sau căşti wireless. Dacă ai noroc de o ofertă, poţi găsi căşti wireless chiar şi la preţul de 100 de lei. Căştile cu fir, în funcţie de producător şi performanţe, au un preţ care variază de la câteva zeci de lei la câteva sute de lei.

Performanţele de sunet ale laptopurilor nu sunt grozave, însă se poate compensa cu un sistem bun de boxe pentru laptop. Dacă vrei să alegi nişte boxe micuţe, portabile, vei plăti pe ele câteva zeci de lei, maxim 100 de lei.

În plus, poți opta și pentru dispozitive NFC care pot fi sincronizate cu laptopul tău. Dacă nu cunoști foarte bine domeniul, poți afla aici ce înseamnă NFC.

Un alt accesoriu extrem de important îl reprezintă o geanta laptop. Acestea difera in functie de dimensiunile laptopului si de producator. O geanta Samsonite pentru laptop costă între 120 de lei (pentru un laptop de maximum 14,1 inch) şi 220 de lei (pentru un laptop de până la 18 inch). O geanta laptop 15.6 inch originală Samsonite costă aproximativ 175 de lei.

Dacă nu eşti un fan al gentilor, poţi încerca un rucsac pentru laptop. Unul de calitate costă minimum 130-140 de lei şi poate trece binişor de 200 de lei.

În fine, pentru cei care preferă să scrie în pat, există măsuţe speciale pentru laptop. Aceste măsuţe au circa 30-35 de centimetri lăţime şi cca 60 lungime, se găsesc în toate magazinele de bricolaj dar şi în supermaketuri şi au preţuri ce pornesc de la 40-50 de lei.

sursa foto: pixabay