A murit Costin Mărculescu. Actorul avea doar 50 de ani

Foto: Facebook / Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi.

Trupul neîsuflețit al acestuia a fost găsit în cada de baie, după ce vecinii au sunat la 112, semnalând dispariția actorului.

La fața locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii.

”Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a anunțat Poliția București.

Craioveanul Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie. El a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, în 1993, însă cariera sa începuse înainte de Revoluție, în producții precum ”Liceenii”, ”Misiune specială” și ”Al patrulea gard lângă debarcader”.

A murit Costin Mărculescu

În ultimii ani, Costin Mărculescu era un obișnuit al emisiunilor de divertisment. Și-a încercat norocul și în muzică, dar și în teatru. A susținut peste 2.000 de spectacole, alături de alți actori celebri români. De asemenea, Costin Mărculescu era fondatorul Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

”Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” și știu că își dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o apropiată a actorului, pentru Știrile ProTV.

Nu a fost comunicată încă oficial cauza morții lui Mărculescu, însă vestea dispariției acestuia a venit ca un șoc pentru apropiați, dar și pentru fani.