A fost reținut tatăl vitreg în cazul fetiței descoperite pe un câmp din Arad. Ce spune acesta că s-ar fi întâmplat

FOTO: Aradon.ro
FOTO: Aradon.ro

Fetița descoperită pe un câmp din apropierea unui cimitir din Arad a fost identificată ieri și imediat oamenii legii i-au adus la audieri pe părinți.

Este vorba despre mama biologică și tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani. Cel din urmă a fost reținut de oamenii legii și este considerat principalul suspect în acest caz. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta este consumator de droguri.

La audieri, bărbatul a spus că fetița a murit în urma unui accident. Mama ei era la spital, unde năștea. El a rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani. Ar fi vrut să le facă baie copiilor, iar fetița ar fi alunecat și s-a lovit cu capul de cadă și a murit, potrivit aradon.ro.

Acesta le-ar mai fi spus anchetatorilor că el i-a dus trupul pe un câmp, însă nu a incendiat-o el. Ar fi pus trupul într-un geamantan, a comandat un taxi și a aruncat cadavrul pe un teren din cartierul arădean Bujac.

Mama a fost și ea audiată și împreună cu cei doi copii au ajuns într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Apartamentul în care a murit fetița a fost sigilat, iar anchetatorii caută probe.

Fetița avea 4 ani, iar mama ei și tânărul de 23 de ani trăiau în concubinaj de an și jumătate.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.