A fost inventat dispozitivul care transmite săruturile la distanță

sărut la distanță
Foto: Taobao

Chinezii au inventat un dispozitiv care le permite utilizatorilor să transmită săruturi la distanță, relatează CNN.

Dispozitivul are buze calde din silicon, care se mișcă în funcție de mișcările făcute de partenerul aflat la distanță.

Device-ul este promovat drept o metodă care ajută cuplurile separate de distanță să aibă parte de intimitate fizică. Echipat cu senzori de presiune, dispozitivul poate să imite un sărut real replicând presiunea, mișcarea și temperatura buzelor utilizatorului.

Alături de mișcarea buzelor, el poate transmite și sunetele făcute de utilizatori. Pentru a transmite un sărut, utilizatorii trebuie să downloadeze o aplicație pe telefonul mobil și să introducă dispozitivul în portul de încărcare al telefonului.

După ce se conectează cu partenerul său în aplicație, utilizatorul poate începe o transmisiune video. Apoi, cei doi își pot trimite unul altuia replici ale săruturilor.

sărut la distanță
Foto: Taobao

Invenția a fost patentată de Institutul Vocațional pentru Tehnologie Mecatronică Changzhou.

„Când eram la universitate eram într-o relație la distanță cu prietena mea așa că aveam contact unul cu celălalt doar prin telefon. De aici mi-a venit ideea pentru acest device”, a declarat inventatorul Jiang Zhongli pentru publicația „Global Times” din China.

Invenția le permite utilizatorilor și să își „înregistreze” săruturile în aplicație pentru a fi downloadate și experimentate de alte persoane.

Device-ul costă 288 de yuani (aproximativ 41 de dolari).

„Înainte prietena mea nu credea că sărutul (la distanță) este posibil, așa că nu i-a venit să creadă când l-a folosit… Aceasta este cea mai frumoasă surpriză pe care i-am făcut-o pe parcursul relației noastre la distanță”, a scris un internaut pe rețeaua de socializare Weibo din China.

Unii internauți s-au arătat amuzați de invenție, în vreme ce alții au criticat-o, considerând că este „vulgară” și „ciudată”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.