A apărut bateria externă pentru iPhone 12 care se fixează pe spatele telefonului

MagSafe Battery Pack. Foto: Apple

Apple a lansat o baterie externă – MagSafe Battery Pack – care se aplică pe spatele tuturor versiunilor de iPhone 12 și prelungește durata de funcționare a telefoanelor.

Bateria externă costă 99 de dolari și a are câteva caracteristici speciale, cum ar fi opțiunea de a fi încărcată wireless direct prin iPhone.

Bateria dreptunghiulară se potrivește cu forma telefoanelor și prelungește cu ore bune durata de funcționare a acestora.

Bateria este albă și are colțurile rotunjite, având incorporat un port de încărcare rapidă.

Atunci când este fixată pe spatele unui iPhone, bateria poate încărca telefonul cu o putere de 5 Watti. De asemenea, bateria MagSafe are 1.460 miliamperi pe oră, mult mai puțini decât cei 3.110 mAh din bateria obișnuită a unui iPhone 12.

Apple avertizează că iPhone 12 se poate încălzi în timp ce se încarcă, iar pentru a prelungi durata de viață a bateriei, compania recomandă limitarea încărcării la nivelul de peste 80 la sută.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.