6 moduri in care poti purta pantofii stiletto

cum porti pantofi stiletto

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wSct4rrBPWc

Colectia de incaltaminte a unei femei este impresionanta, deoarece contine de la pantofi sport si sandale, pana la mocasini si modele elegante, cu toc. Din categoria incaltaminte eleganta pentru femei nu trebuie sa lipseasca pantofii stiletto, cu varful ascutit. Acest tip de incaltaminte este mereu la moda, pentru ca poate fi integrat in orice tinuta, de la casual la black tie.

Desi este recomandat sa alegi pantofi stiletto in nuante clasice de negru sau nude, poti aprecia si o pereche de incaltari in nuante intense, neon, pe care sa-i asortezi cu outfiturile monocolore. 

Vrei sa afli in ce mod poti purta pantofii stiletto? Tine cont de recomandarile de mai jos!

Pantofi stiletto si jeansi

O combinatie clasica, nemuritoare, se compune cu ajutorul unei perechi de jeansi si pantofi stiletto. Acest tip de pantofi poate fi ales pentru purtarea de zi cu zi si se potriveste excelent cu jeansii in care te simti confortabil. In partea de sus alege un pulover oversized pufos si o esarfa, pe care sa o legi neglijent in jurul gatului.

Daca jeansii sunt albastri iar puloverul are o nuanta neutra, pantofii stiletto pot fi albi, nude sau chiar rosii, daca vrei sa atragi atentia asupra picioarelor.

Pantofi stiletto si hanorac

Din fericire, pantofii stiletto cu toc nu trebuie purtati doar in tinute elegante. Integreaza pantofii stiletto intr-o tinuta compusa din piese sport precum sapca, hanoracul si o pereche de jeansi largi.

Pentru a scoate tinuta din zona sport, adauga cea mai cool pereche de pantofi stiletto din garderoba si vei obtine un outfit de strada impecabil!

Pantofi stiletto si fusta maxi

Ai fost invitata la un eveniment? Vei fi bucuroasa sa afli ca pantofii stiletto reprezinta alegerea ideala ca sa-ti evidentiezi feminitatea si stilul. O fusta cu o lungime pana la glezna, cu talie inalta, se va potrivi de minune cu pantofii clasici cu toc si varf ascutit.

Pentru a accentua aceasta tinuta feminina, imbraca o camasa cambrata, in nuante inchise. Pune accent pe coafura si machiaj si nu vei trece neobservata!

Pantofi stiletto si costum deux pieces

Probabil te intrebi daca pantofii stiletto pot fi purtati si la birou. Raspunsul este DA! Obtine un look minimalist si curat, prin purtarea unui costum format din doua piese, de inspiratie masculina. Pantalonii capri, camasa si sacoul iti vor da o alura business, in timp ce pantofii stiletto asigura doza de feminitate de care ai nevoie chiar si la job.

Pantofi stiletto si rochie scurta

Pentru o seara in oras, alaturi de prieteni, alege o rochie scurta, care sa-ti puna in evidenta silueta. Atunci cand te gandesti sa imbraci o rochie de seara, nu au cum sa nu-ti vina in minte pantofii stiletto, care te scot din anonimat.

Atunci cand porti o rochie scurta, este indicat sa porti pantofi stiletto nude intr-o nuanta apropiata de cea a pielii. Acest truc iti va alungi silueta, iar picioarele tale vor atrage toata atentia!

Pantofi stiletto si pantaloni din piele

Nu in ultimul rand, pantofii stiletto se potrivesc de minune si la o tinuta de inspiratie rock. Te simti bine cand imbraci o pereche de pantaloni din piele si jacheta cu tinte metalice? Nu trebuie sa apelezi doar la bocancii clasici! O pereche de pantofi stiletto negri, cu toc, iti ofera un aer cool si proaspat, la care poti apela cu incredere.

Pantofii stiletto vor fi tot timpul la moda, de aceea trebuie sa-i incluzi in garderoba ta. Te ajuta sa compui atat tinute casual, cat si outfituri elegante, potrivite pentru petreceri si evenimente importante.

Tu cum alegi sa-i asortezi?

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.