5 ţinute urbane cu ghete pe care le vei îndrăgi

Ţinutele pe care le alegi te pot face să te simţi bine întreaga zi. Ele pot să pună în valoare personalitatea ta.

Dacă te gândești să achizitionezi  haine femei de calitate, care să se plieze cu stilul tău, ești invitată să vizitezi site-ul ANSWEAR.ro. Aici vei găsi de asemenea şi haine pentru bărbaţi şi alte accesorii. Pentru haine bărbaţi, poţi accesa link-ul următor: https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte.

Dacă adori ţinutele urbane, atunci poţi găsi o multitudine de combinaţii moderne care să se potrivească perfect cu stilul tău. Ghetele sunt prezente adeseori în stilul urban şi te poţi inspira din variantele de mai jos pentru a avea un impact vizual pozitiv:

  • Rochie neagră şi ghete negre

Rochia neagră poate să urmeze formele tale sau să fie lejeră. Materialul din care poţi alege rochia neagră potrivită unei ţinute urbane poate să fie diferit în funcţie de ceea ce doreşti să obţii. O variantă care este perfectă pentru a fi folosită alături de ghete negre, este rochia scurtă evazată, din material casual, fluid, uşor de purtat. Această variantă poate să aibă şi dres tip plasă sau multe accesorii: brăţări supradimensionate sau bandane colorate.

  • Pantaloni cu buzunare, top scurt şi ghete negre

Pantalonii cu buzunare sunt foarte căutaţi pentru ţinutele urbane cu ghete. Ei avantajează orice tip de corp şi sunt estetic plăcuţi. Poţi folosi un top scurt dacă pantalonii tăi sunt cu talie înaltă. Astfel, te poţi bucura de o ţinută uşor de obţinut şi de efect.

  • Ghete galbene şi fustă neagră scurtă, top larg

O altă combinaţie cu ghete care poate să te ajute să ieşi în evidenţă şi să te simţi tot timpul bine, este cea care are ghete galbene şi fustă neagră. Combinaţia negru cu galben este deseori folosită pentru combinaţii vestimentare moderne, puternice. Fusta scurtă poate să fie largă sau mulată, însă este important ca acea croială să fie potrivită stilului adoptat de către tine.

  • Rochie din voal lungă şi ghete colorate, contrastante

Rochia lungă poate să iasă din tipare şi să fie asortată cu ghete colorate, contrastante ca stil şi, uneori, din punct de vedere cromatic. Poţi pune în valoare orice rochie lungă, cu bretele sau cu mâneci evazate, dacă alegi accesoriile potrivite. Aşadar, poţi purta ghete cu şireturi colorate, cu forme speciale sau cu desene şi scris.

  • Blugi, sacou şi ghete 

O variantă des utilizată este aceea a unei construcţii vestimentare moderne, care are elemente clasice. Poţi aduce sacoul în multiple combinaţii urbane, dacă restul elementelor sunt potrivite. Poţi purta blugi negri, tăiaţi, cu ghete negre sau colorate şi cu sacou din materiale casual. Astfel vei face contrast între stiluri, obţinând un impact deosebit. Din selecția de haine femei, vei descoperi cu ușurință piesele reprezentative.

Hainele te pot ajuta să te simţi bine şi să te bucuri de o formă de exprimare uşor de realizat. Felul tău unic este întotdeauna important. Alege să fii liberă şi să te manifeşti folosind culorile şi texturile care îţi plac. Poţi oricând să îi surprinzi plăcut vizual pe cei din jurul tău.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.