5 motive pentru a alege Antalya ca destinație de vacanță 

Sursa foto: Shutterstock

Ești în căutarea unei destinații de vacanță pentru vara aceasta? Ei bine, noi suntem de părere că Antalya reușește să satisfacă până și cele mai pretențioase cerințe. De la plajele superbe și hotelurile de 5 stele, până la obiectivele turistice, mâncarea delicioasă și cele mai frumoase locuri de joacă pentru cei mici, această stațiune a Turciei se numără printre destinațiile de top ale agențiilor de turism. Așa că dacă îți dorești să găsești cea mai bună ofertă de sejur în Turcia, îți vom oferi X motive pentru a alege Antalya ca destinație de vacanță! 

  1. Este o destinație frumoasă aproape de România 

Pentru multe persoane, faptul că pot ajunge rapid la destinația de vacanță aleasă poate reprezenta un real avantaj. Există numeroase plecări cu zboruri charter din orașele mari din țară, iar durata zborului nu depășește o oră și jumătate, ceea ce transformă un sejur în Antalya într-o vacanță perfectă pentru o familie cu copii. 

  1. Apa mării este incredibilă pentru adulți și copii 

Un alt motiv pentru care Antalya ar trebui să fie pe lista ta de destinații de vacanță este apa mării. Caldă, liniștită, fără valuri și cu o culoare deosebită, apa mării de pe plajele din Antalya este tot ceea ce ți-ai putea dori de la o vacanță. Nefiind agitată, marea este perfectă și pentru cei mici, plaja transformându-se astfel în locul ideal de joacă pentru ei. 

  1. Are hoteluri de 5 stele fabuloase 

Știm cu toții că turcii sunt renumiți pentru ospitalitate, servicii, lux și mâncare gustoasă. Unul dintre numeroasele hoteluri ce reușesc să îmbine toate aceste cerințe din parte turiștilor este Glamour Resort & Spa, un resort fabulos aflat în stațiunea Side a Antalyei. Profită de ofertele early booking pentru Antalya de pe Dertour.ro și poți beneficia de un discount excepțional pentru acest resort de 4 stele! 

Un alt hotel de lux în Antalya este și Delphin Imperial, situat în stațiunea Lara. Construit pe o suprafață de 54.000 mp, într-un climat răsfățat de Mediterană, lux și confort, acest hotel este mediul ideal pentru vacanța mult visată. Consultă ofertele Dertour dacă deja ai inclus Antalya pe lista dorințelor tale turistice din acest an! 

  1. Are obiective turistice extraordinare 

Dacă vrei să îmbini relaxarea la plajă cu vizitatul, Antalya este o destinație de vacanță ce stă foarte bine și la acest capitol. Poți alege să vizitezi centrul vechi al Antalyei, un loc fermecător ce păstrează izul vremurilor de demult prin clădiri vechi colorate sau mâncăruri cu arome tradiționale. Un alt obiectiv turistic este și orașul Side, un oraș antic în care se înalță Templul lui Apollo, Zeul grec al Luminii și al Soarelui. 

Phaselis, un oraș port important al Imperiului Roman sau ruinele orașului antic Perge sunt, de asemenea, obiective turistice importante ale Antalyei ce te vor atrage prin informații importante despre fascinanta istorie a locurilor. 

  1. Este una dintre cele mai bune destinații pentru copii 

Turcii s-au adaptat extrem de bine la cerințele turiștilor ce vin însoțiți de familii, creând resorturi ce oferă cele mai diverse activități pentru cei mici, de la locuri de joacă, până la aquapark-uri. Și știm cu toții că este greu să spui nu unei vacanțe ce se poate transforma în paradisul celor mici și în oaza ta de relaxare! 

Bucură-te și tu de ofertele de sejur în Turcia și alege Antalya ca următoarea ta destinație de vacanță. Doar ți-am oferit deja o serie de motive pentru a face această alegere inspirată! 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.