5 idei de cadouri pentru femeile care spun că nu își doresc nimic

Foto: Shutterstock

Un buchet de flori este apreciat de toate femeile dar, uneori,  îți dorești să îi oferi mai mult și să o surprinzi cu un gest la care nu se așteaptă. Ziua ei, aniversarea voastră sau orice sărbătoare reprezintă momente magice care pot fi presărate cu mici atenții care să vă bucure pe amândoi. Nu trebuie să fie un cadou foarte scump, dar trebuie dăruit din suflet.

Aceste 5 idei te vor ajuta să alegi ce i se potrivește cu adevărat, chiar și atunci când spune că nu are nevoie de nimic:

1. O bijuterie cu poveste

Cu o istorie de 100.000 de ani, bijuteriile rămân în topul preferințelor pentru cadouri. Femeile iubesc poveștile așa că alege un tip de bijuterie pe care ai văzut că îl poartă (cercei, brățară, inel sau colier) și în timp ce îi oferi cadoul povestește-i că prin acea bijuterie vei fi mereu alături de ea, că este un semn al legăturii voastre.

2. Cărțile autorului preferat

Să cumperi cărți poate fi dificil. Este un act intim, trebuie să cunoști bine persoana, să îi știi gusturile. Dacă știi că este îndrăgostită de lectură și chiar cunoști autorii preferați este o idee foarte bună să cauți cea mai recentă carte publicată de autorul pe care îl citește chiar acum și să îi faci o surpriză. Cadoul tău transmite un mesaj foarte important: că ai fost atent, îți pasă și ai cercetat cu atenție tocmai ca să îi faci un cadou special.

3. Un set de îngrijire corporală

Pentru femei când vine vorba de îngrijirea pielii, nimic nu este prea mult. Orice cremă, exfoliant, gel sau mască este binevenită. Însă, dacă vrei să faci cu adevărat diferența aruncă un ochi la baie, sau în locul unde își tine produsele ca să nu fii tentat să le alegi pe aceleași când îi faci cadoul.

4. O eșarfă călduroasă

Femeile adoră eșarfele călduroase, din bumbac fin sau cașmir, care să le mângâie pielea și să le protejeze de vânt. Analizează ce culori are în garderobă și concentrează-te pe acelea. Nu inova la acest capitol pentru că gusturile femeilor diferă și nu îți dorești să alegi o eșarfă pe care să nu o poarte niciodată.

5. O ședință la masaj

Rutina zilnică este obositoare iar o mică pauză menită să o destindă este cadoul perfect. O ședință relaxantă de masaj este un semn clar că vrei să ai grijă ca ea, să îi oferi un moment de răsfăț care să o încarce cu energie.

Masajul are multe beneficii, pe lângă cele terapeutice de relaxare a mușchilor, îmbunătățește starea de spirit și liniștește mintea, după o zi aglomerată la birou.

Pentru a face o surpriză reușită  trebuie să ai în vedere lucrurile pe care și le dorește, să analizezi puțin culorile pe care le preferă, autorii pe care îi citește, preferințele bijuteriilor și apoi să faci alegerea potrivită. Acordă atenție detaliilor: dacă menționează un articol vestimentar de care are nevoie, sau admiră o bijuterie în vitrina unui magazin,  notează-le, ca să scutești timp valoros data viitoare când vrei să o surprinzi cu ceva de care sigur are nevoie.

Sursa foto: Shutterstock

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.