4 tineri și-au găsit mașina învelită în folie alimentară, după ce o parcaseră greșit

mașină învelită în folie alimentară suceava
Foto: Monitorul de Suceava

Sucevenii care au trecut joi dimineață pe strada Universității din municipiul Suceava au văzut că o mașină cu numere de Neamț, parcată în fața fostului Hotelului Classic, era înfășurat în totalitate în folie alimentară, relatează publicația locală „Monitorul de Suceava”.

Peste folie erau aplicate mesaje cu textul „Parchează corect”.

Potrivit sursei citate, oamenii care au trecut prin zonă au fost de părere că gestul este exagerat, mașina fiind parcată ușor neglijent, cu roțile din stânga peste linia de delimitare a locurilor de parcare.

La un moment dat, în zonă și-au făcut apariția 4 tineri, care urmau să plece cu mașina respectivă. Au dat jos folia, s-au urcat în mașină și au plecat fără să comenteze incidentul.

mașină învelită în folie alimentară suceava
Foto: Monitorul de Suceava
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.