4 noi pârtii de ski se deschid azi în una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de munte din România

pârtie de ski
Foto: Up-Free / pixabay.com

Peste 7 kilometri noi de pârtie se deschid astăzi, 27 decembrie, în Sinaia, anunță postul de televizune Digi 24. Este vorba despre 4 noi pârtii de dificultate medie.

„Dacă te întrebi ce este dincolo de Valea Soarelui, iată că deschidem o nouă zonă schiabilă, cu 7 kilometri de pârtie. Este o zonă excelentă, foarte însorită. Avem pârtiile Călugărul 1, Călugărul 2, Lăptici 3 și pârtia Genune. Avem un teleschi de o capacitate de 1.800 de persoane pe oră. Este un teleschi complet nou”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, pentru sursa citată.

Investiția se ridică la 500.000 de euro, iar autoritățile speră ca noile pârtii să reducă aglomerația existentă în această perioadă pe Valea Soarelui.

Foto: Up-Free / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.