2 pacienți au murit de COVID în fața spitalului, în ambulanțe. Unul avea 23 de ani și nicio altă boală

FOTO: SMURD Podu Iloaiei/Facebook
FOTO: SMURD Podu Iloaiei/Facebook

Doi pacienți au murit de COVID la Craiova chiar în fața spitalului, în ambulanțe, relatează Știrile PRO TV.

Cei doi fuseseră aduși în stop-cardio respirator și, deși s-au început manevrele de resuscitare, oamenii nu au rezistat.

Unul dintre ei avea doar 23 de ani și, potrivit familiei, nu avea comorbidități. Tânărul se întorsese recent din Olanda.

Primul test rapid pe care l-a făcut a ieșit negativ, însă al doilea a fost pozitiv. Vineri s-a simțit foarte rău și a chemat ambulanța.

„A venit seara, a vorbit cu familia, a zis că e bine, în 40 de minute s-a prăpădit”, a povestit unchiul tânărului pentru sursa citată.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 10.141 de cazuri noi de COVID și 261 de decese. Numărul peroanelor internate la ATI a ajuns la 1.764.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.