2 copii, filmați în timp ce se jucau pe acoperișul de țiglă al unui bloc

copii de acoperiș de bloc
Foto: Captură YouTube

Doi copii au fost filmați în timp ce se jucau pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești, județul Cluj.

Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede că cei doi minori se plimbă pe acoperiș, iar la un moment dat unul dintre ei merge chiar pe marginea blocului și privește în jos.

copii de acoperiș de bloc
Foto: Captură YouTube

Femeia care a filmat scenele de pe strada Florilor a spus că a sunat la 112 pentru ca cineva să intervină, potrivit stiridecluj.ro. Din fericire nimeni nu a pățit nimic.

Locatarii din zonă au spus că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, și că în trecut au sunat de mai multe ori la 112, potrivit postului de televiziune Antena 3 CNN.

În mod normal, asociația de locatari are obligația de a securiza accesul pe bloc.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.