Secretul unei poze cu un om al străzii. L-a fotografiat, apoi și-a dat seama cine e

Părinții Dianei Kim, o tânără din Hawaii, s-au despărțit când avea doar 5 ani. Tatăl ei a plecat și nu a mai știut aproape nimeni nimic despre el.  Diana și mama ei au fost nevoite să se mute din casă în casă, iar la un moment dat ajunseseră chiar să doarmă și sub cerul liber.

Cu toate acestea, Diana Kim a reușit să depășească situația și și-a continuat studiile. A urmat chiar și o facultate și a devenit fotograf profesionist. „Îmi amintesc că tatăl meu a avut un studio foto și cred că eu am moștenit pasiunea pentru fotografie de la el”, le-a povestit jurnaliștilor de la NBC.

În 2012 a început un proiect prin care a încercat să surprindă viața oamenilor fără adăpost care trăiesc pe străzile din Maui.

Din zecile de portrete pe care le-a făcut, unul i s-a părut extrem de familiar. Mai târziu, după ce a analizat fotografiile în detaliu, și-a dat seama că-l fotografiase pe tatăl ei. Bărbatul se transformase foarte mult din cauza faptului că trăia pe stradă și pentru că suferă de o boală psihică. Potrivit tinerei, a fost atât de tare afectat de boală încât nu mai știa să vorbească.

Diana Kim l-a luat pe tatăl ei care o abandonase în urmă cu mai mulți ani și a reușit să-l reabiliteze. Astăzi, bărbatul nu mai trăiește pe stradă și a reușit să-și refacă viața cu ajutorul ei.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

emag

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.