Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor

O companie din Marea Britanie caută îngrijitori pentru bătrâni și asistente medicale. Candidații selectați vor încheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor presta servicii în domeniul asistenței medicale și vor pleca foarte repede în Marea Britanie, la respectiva companie.

În domeniul asistenței medicale, candidații lucrează minim 35 ore pe săptămână, dar de regula aceștia presteaza servicii circa 70 ore pe săptămână ceea ce face să ajungă la un câștig lunar substanțial.

Toți candidații vor avea parte de un stagiu de pregătire de aproximativ 3-4 zile și vor fi cazați gratuit la un hostel pe cheltuiala companiei din Marea Britanie.

Acest curs se va face înainte de începerea muncii. Candidații care optează pentru acest program au beneficiul de a începe munca într-un sector de activitate foarte stabil și în continuă dezvoltare în Marea Britanie, în care pot avea câștiguri financiare remarcabile.

Mai multe detalii legate de salarizare găsiți AICI

 

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.