Se închide un hypermarket din România

Romania Hypermarche, proprietarul lanțului de hipermarketuri Cora, a notificat GTC Romania, proprietarul Galleria Arad, că intenționează să își înceteze activitatea desfășurată în cadrul centrului comercial, începând de la 1 iunie 2015.

Hipermarketul Cora din Arad are o suprafață de 9.000 mp.

”Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioada de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România.

Cora deține în România doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploiești, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța (Cora City Park și Cora Brătianu) și Bacău.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Portret de familie. Când tatăl stă în capul mesei, iar copilul sub ea
Muzeu roman, înființat cu fonduri europene
Spital pentru copii, renovat cu ajutorul voluntarilor

Un adolescent a devenit erou național datorită curajului său
Geniu, la 13 ani. Cel mai tânăr masterand din Europa este din România
5 porți de vis pentru grădina ta. Le poți construi singur, din lemn, piatră sau fier
13 obiceiuri culinare care te dau de gol că ești român
Inspectorii de la ANAF, huiduiți în Vama Veche

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.